Laboratoř 25.02.2008: Tyan Thunder K7 (S2462)
Jednalo se o základní desku Tyan Thunder K7 (S2462)
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Trippax, wixen, mrozu, jules79, Waffer, Encore1106, Salamander, Lax, mech13, speedsnail, Wlcek, Styryx, BeatBoZZ, patap, azgardik, kane.shw, panpelisek, husky14, johny__g, glogloglo, George eLzyx
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Trippax, wixen, mrozu, jules79, Waffer, Encore1106, Salamander, Lax, mech13, speedsnail, Wlcek, Styryx, BeatBoZZ, patap, azgardik, kane.shw, panpelisek, husky14, johny__g, glogloglo, George eLzyx
krasny kousek, docela bych si i nechal rict:)
jsem googlil intel dualCPU desku a vypadlo mi na prvni strance toto:D
jsem googlil intel dualCPU desku a vypadlo mi na prvni strance toto:D
Pěkná hádanka, dost mě při tom hledání zmátlo, že na stránkách výrobce má ta deska osazené chipy vedle PCI1 a PCI2 slotů ..
Každopádně díky za tuhle hádanku :o)
Každopádně díky za tuhle hádanku :o)
Já nejdřív myslel že ty dva černevý čtverečky místo socketů sou proto, aby nikdo nepoznal že je to dual socket :D.
Byla to opět skvělá hádanka (=opět sem byl úspěšný)
Byla to opět skvělá hádanka (=opět sem byl úspěšný)
Taky jsem nejdřív zkoušel Tyan a intel socket, ale pak jsem někde narazil na socket A a pak už to bylo snadné.
Já jsem do googlu napsal dual socket a hned 3 obrázek byla tato deska. Název pak už najít těžké nebylo :)
...mě by jen zajímalo, co byste dělali bez Googlu :D
Jinak tohle je údajně úplně první deska se dvěma Sockety 462:)
Jinak tohle je údajně úplně první deska se dvěma Sockety 462:)
Tak ja sem šel přimo na stranky tyanu, ale zmato mě, že to mě přesunute do archivu :-)
Napřiště bych pro vas možna něco měl, vyfotim a pošlu to jako navrh bobocovi :-)
Napřiště bych pro vas možna něco měl, vyfotim a pošlu to jako navrh bobocovi :-)
No já to lovil poměrně dlouho (asi 30 min), nenapadlo mě dát do googla "dual socket" :D ... hledal jsem "2 cpu" :D
Nakonec jsem to nalovil přes ty natočený sloty paměti :)
Nakonec jsem to nalovil přes ty natočený sloty paměti :)
Tak se mi taky zadařilo, jen mě trochu zmálto to podrobnější "modelové" značení jako S2462, S2462UNG,... tak jsem kolem toho chvíli přešlapoval. Taky jsem nevěděl, jestli je nutné tam přesně tohle napsat taky, jak vidím tak ne ;)
Navíc mi dal zabrat můj ščot, už si fakt musím obnovit vozový park, silně nestíhal a občas jsem se nemohl nikam proklikat :cry Těch 15 otevřených panelů ve FF mu zřejmě nesvědčí :D
PS: Pokud by to někoho zajímalo, tak jsem narazil na celkem zajímavé recenze této desky Athlon based dual-processor systems nebo Dual-Processor Socket A Systems on AMD 760MP Chipset. Boboco nekecal, fakt to je "the first dual-processor platform for Socket A".
Dobrá hádanka, dík :thumb
Navíc mi dal zabrat můj ščot, už si fakt musím obnovit vozový park, silně nestíhal a občas jsem se nemohl nikam proklikat :cry Těch 15 otevřených panelů ve FF mu zřejmě nesvědčí :D
PS: Pokud by to někoho zajímalo, tak jsem narazil na celkem zajímavé recenze této desky Athlon based dual-processor systems nebo Dual-Processor Socket A Systems on AMD 760MP Chipset. Boboco nekecal, fakt to je "the first dual-processor platform for Socket A".
Dobrá hádanka, dík :thumb
Jednoduchý, šlo to poznat podle chipsetu, ale byl jsem od 11 do 21h na hokeji :runaway
btw: nešlo by posunout termín hádanky do 23h?
btw: nešlo by posunout termín hádanky do 23h?