Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Pomoc s DVD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    Dobrý den, asi před týdnem jsem si koupil novou vypalovačku od LG GSA-H55L. Zdá se, že instalace proběhla bez problémů, "je vidět", ale: Když do ní vložím DVD s filmem a chci jej přehrát, tak se nic nestane, resp. spustí se přehrávač a nic, zkoušel jsem WinDVD, Gom player, AVS DVD player i BS player, mám problém i s vypalováním a to, když se mi podaří vypálit nějaká data, tak jsou nečitelná a i tato mechanika DVD považuje za CD a nezobrazí se na něm na něm nic. Při kopírování hlásí chybu Neopravitelná chyba čtení. Jsem schopen dát podrobnější info, až budu vědět k čemu konkrétně. Díky moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Přehraj FirmWare na nejnovější verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    já právě nevim, kde ho mám sehnat. Na LG jsem nic nenašel

    Edit: na cdr už jsem to našel, uvidíme
    Naposledy upraveno uživatelem JohnyRi: 28-02-2008 v 20:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    tak jsem to upgradoval je tam verze 1.05 a pořád to nejde, nejvíce se bojím, že to možná bude ve Windows, kdyby někdo měl podobné skušenosti, nebo o tom něco věděl, tak fakt díky
    Naposledy upraveno uživatelem JohnyRi: 28-02-2008 v 23:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    Mám další pozorování, trochu jsem to testoval a zjistil jsem že když v nastavení řadiče dám režim PIO, tak to jede bez konfliktů, ale pomalu, a když během vypalování dám režim DMA, tak to okamžitě vyhodí chybu (error CRC, DMA) a je to v ... Tak snad to pomůže!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    Tady je, jak to vypadá
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ?tení disku selhalo.jpg 
Zobrazení: 142 
Velikost: 61.5 KB 
ID: 2800  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Vyzkoušej mechaniku i na jiném počitači a uvidíš, co se bude dít...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    Tak jsem to vyzkoušel na druhym PC a mechanika funguje bez problémů, takže to musí být buď kabelem, nebo ve Windows, u mě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od JohnyRi Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to vyzkoušel na druhym PC a mechanika funguje bez problémů, takže to musí být buď kabelem, nebo ve Windows, u mě.
    ...a proč jsi to teda nezkusil na svém počítači s tím kabelem z jinýho kde to jelo v poho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od JohnyRi Zobrazit příspěvek
    Mám další pozorování, trochu jsem to testoval a zjistil jsem že když v nastavení řadiče dám režim PIO, tak to jede bez konfliktů, ale pomalu, a když během vypalování dám režim DMA, tak to okamžitě vyhodí chybu (error CRC, DMA) a je to v ... Tak snad to pomůže!
    Ve spravci zarizeni zadnej konflikt?
    Mas nejnovejsi drivery na chipset? Zkus je preinstalovat....

    Btw. nemas nahodou v PC Starforce? Jestli jo, tak pryc s tim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    nn, žádný konflikt, Starforce, hmm co to je? Drivery mám naistalovaný snad všechny, i když na mou sestavu (8 let stará Workstation) je to malinko problém, nicméně jsem je našel a nainstaoval a žádná změna. Navíc to ze začátku fungovalo bez problémů!potom jsem si koupil nová DVD (v nich problém ale není) a chtěl jsem něco přepálit a nejde to!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    Tak jsem vyměnil kabel a jde to! Kdyby tam byl ještě nějaký problém, tak se ozvu, a díky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. GeForce: Pomoc
    Od Master414 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 22:46
  2. Pomoc s PC
    Od Johny-F v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 18:41
  3. CS 1,6 pomoc
    Od xSten19 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-07-2008, 18:08
  4. Pls o pomoc
    Od VGR_AMP v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 22:24
  5. Pomoc s PCI a PCI-X
    Od Solitario v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 23:14