Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Desky s čipsetem 780G

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Není tu náhodou nějaký insider, který ví, kdy k nám dorazí desky pro AM2+ s čipsetem 780G?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Hmm, já mám u jednoho z dodavatelů skladem BIOSTAR TA780G M2+
    ...takže už asi dorazily
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od Mastodont Zobrazit příspěvek
    Není tu náhodou nějaký insider, který ví, kdy k nám dorazí desky pro AM2+ s čipsetem 780G?
    A zkoušel jsi třeba napsat mejl přímo do těch obchodů, kde už ji mají v nabídce? Nebudou vědět víc? Co vím, tak celkem v pohodě se snaží pomoci v Alfě - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M1WY219GJ9
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Spíš bych sháněl tu BIOSTARku, když v Agemu ji mají skladem. Problém je, že Agem koncovým zákazníkům neprodává, je to jen velkoobchod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    Spíš bych sháněl tu BIOSTARku, když v Agemu ji mají skladem. Problém je, že Agem koncovým zákazníkům neprodává, je to jen velkoobchod.
    Tak já doufám, že když už je to v republice, tak je to jen otázka času (dny, týden), kdy by to mohlo být ve všech větších e-shopech...

    Taky se na tuhle malou bestii těším
    ATi forever!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    Co vím, tak celkem v pohodě se snaží pomoci v Alfě - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M1WY219GJ9
    Nemel by chipset 780G uz obsahovat novej SB700?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Nemel by chipset 780G uz obsahovat novej SB700?
    hmmm, to je postřeh, už jsem jim tam napsal

    ...překlep, nepřeklep - pořádek mosí byt!
    Naposledy upraveno uživatelem kane.shw: 28-02-2008 v 22:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    hmmm, to je postřeh, už jsem jim tam napsal
    Jj asi jen preklep v Alfe....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    A zkoušel jsi třeba napsat mejl přímo do těch obchodů, kde už ji mají v nabídce? Nebudou vědět víc?
    Zatím ne, protože jsem se pro tenhle čipset rozhodnul asi 30 minut před tím, než jsem napsal sem - a večer jak známo, obvykle obchody nefungujou :-)

    Jinak bych chtěl spíš Gigabyte než Biostar, stáhnul jsem si manuály a u Biostaru nejsou uváděny rozsahy napětí .. dále má Gigabyte eSata.

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M1WY219GJ9
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od Mastodont Zobrazit příspěvek
    Zatím ne, protože jsem se pro tenhle čipset rozhodnul asi 30 minut před tím, než jsem napsal sem - a večer jak známo, obvykle obchody nefungujou :-)

    Jinak bych chtěl spíš Gigabyte než Biostar, stáhnul jsem si manuály a u Biostaru nejsou uváděny rozsahy napětí .. dále má Gigabyte eSata.

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M1WY219GJ9
    njn, taky by už mohly mít ty e-shopy otevřeno nonstop, na směny

    Taky po ní pokukuju pro kamoša... vypadá to jako velmi schopná volba.
    Na co to chceš vůbec používat? Třeba ti tu poradíme něco nového, co ještě nevíš
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Biostarky jsou známé spíše z low-endového segmentu, ale nebylo by špatné, kdyby ji někdo zkusil a mapsal postřehy

    Všichni dělají, jako kdyby nebylo nic jiného než Gigabyte

    Mastodont: eSATA si bez problému můžeš vyrobit, koupíš bracket, strčíš do SATA konektoru a je to doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Biostarky jsou známé spíše z low-endového segmentu, ale nebylo by špatné, kdyby ji někdo zkusil a mapsal postřehy

    Všichni dělají, jako kdyby nebylo nic jiného než Gigabyte
    biostarka do sc 754(geforce 6100) nebyla spatna sempron na ni sel taktnout z 1,4GHz na 2.3GHz (jasne byli borci co se dostali i na 2,5GHz ale to chtelo dobry kus cpu)
    dalsi deska co sem mel byla biostar nforce 520 (a jeste neco) taktovat se teoreticky dalo velmi dobre (trochu zamrzelo napeti do ram jen 2,1V) procak sel taktnout na fsb 260 na 265 uz hazel chyby
    kdyby v listopadu byl nejaky shop schopny dodat nejakou jejich desku s p35 za normalni cenu tak bych melbiostar zase
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    ksg ksg je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Zdar

    mam Biostar TA 780G M2+

    nějaké podrobné testy nebo přetaktování jsem nedělal, deska se zdá v pohodě až na jeden problém.

    po instalaci desky, všech komponent a win Vista 64, vše jelo v pohodě, monitor jsem měl zapojená přes DVI,
    poté co si Visty nainstalovaly ovladač grafiky přestal DVI výstup fungovat, nepomohla ani instalace ovladačů z CD ani z webu Biostaru, neví někdo co s tím?
    Jediná slabší věc na této desce je integrovaná zvukovka, ale mám SB Audigy SE, takže tohle mě netrápí, jinak sestava:
    Biostar TA780G M2+
    A64 X2 5000+ Black Edition
    2x2GB Transcend JetRAM 800Mhz

    NB i SB dost pečou, což v mnoha recenzích (i když na gigabyte) zmíněno nebylo.

    Netaktoval jsem, možná až bude víc času.
    Co jsem se díval do BIOSU, zakl. napětí pamětí je 1,95 - nejde snížit, ostatně jako všechna další napětí (CPU, NB, ...) jdou jen zvyšovat.
    po přeflashování BIOSU na posl. verzi zmizela položka týkající se sideport memory (kterou tahle deska stejně nemá )
    Takže mě štve jen to DVI, deskou to asi nebude - doufám.
    Asi nějaká nekompatibilita VISTA 64 a ovladače.
    Možná zkusím na druhý starší disk (ntb 2,5 5400ot) cvičně nahodit XP, jestli se ten problém projevuje i tam, když tak dám potom vědět

    OPRAVA:
    Napětí CPU jde i snižovat, sorry za mystifikaci
    Naposledy upraveno uživatelem ksg: 31-03-2008 v 20:14 Důvod: prohlídka BIOSU
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Jaruna007
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    U té Biostárky v Computeru docela kritizují integrovanou zvukovku. Což je dle mého názoru docela zásadní, pokud neplánuješ nákup nějaké jiné. Kvalitní zvuk bez rušivého brumu a tak podobně je nejen u HTPC si myslím dost důležitý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    ksg ksg je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    S tím zvukem je to pravda, navíc při zapojení repra 5+1 uz není kam zapojit mikrofon.
    Ad HTPC - desku mam v normalnim PC na praci, net, filmy, takze mi to nevadi, mam SB Audigy

    Vadí mi jen ta nefunkcnost DVI po nainstalovaní ovladacu, bez ovladacu DVI funguje pak nic, docetl jsem se ze to je u ATI bezne, zatim jsem zkousel VISTA 64 a XP x64, u obou OS ovladace znefunkcni DVI

    V kterém Computeru byl test Biostarky?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Radeony: Ati Hybrid CrossFire na AMD 780G
    Od honzarejlek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-07-2009, 23:41
  2. AMD 790GX je o 33% rychlejší než 780G
    Od trodas v sekci Aktuality
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-07-2008, 22:16
  3. AMD 780G a S-VIDEO
    Od odaz v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 13:59
  4. Chipset AMD 790 vs. 780G pro Phenom?
    Od MIZ v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 16:48
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 21:53