Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: LG GSA-H20L problém z LightScribe po aktualizaci FW

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Tealc_EU
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Ahoj všem,
    nedávno jsem naflešoval do LG GSA-H20L FW 1.02 a po jeho naflešovaní mám problém z vypalování LightScribe. Vypalování dat je bez problému ale při pokusu vypálit obrázek to žádné médium nedetekuje :-( Testoval jsem více medií a více SW včetně těch z jejich www (www.lightscribe) ale média to proste nenačte. Nainstaloval jsem nejnovejší ovladač LightScribe v. 1.12.29.2 ale nepomohlo to. Mechaniku to najde normálně ale nenačte to médium.

    Prosím o radu co mám dělat

    Předem moc děkuji za každou informaci co pomůže vyřešit tento problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,014

    Přehraj FirmWare mechaniky na nejnovější.
    Mohl by ti pomoci server [url]www.cdr.cz[/url]
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Tealc_EU
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    [QUOTE=tgfh;95411]Přehraj FirmWare mechaniky na nejnovější.
    Mohl by ti pomoci server [url]www.cdr.cz[/url][/QUOTE]

    Nejnovejsi je ten 1.2 a to jsem jiz napsal v mem prispevku. Prvne jsem prehral verzi 1.01 a pak 1.02. I ted jsem to zkousel zpetne na 1.01 ale je to stejne. Vypaluje v pohode aale kdyz to otocim proste to LightScribe medium nenacte. Zkousel jsem tri ruzne media a 4 ruzne programy na tisk. Nainstaloval jsem take nejnovejsi LightScribe ovladac z homepage. Uz nevim v cem je problem. Do upgrade na verzi 1.00 (nema nekdo prosim ?) to slo v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,262

    A proc si ten FW prehraval? Mels s mechanikou predtim nejaky problemy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    A proc si ten FW prehraval? Mels s mechanikou predtim nejaky problemy?
    Pokud ne, flashni jej zpět(aspoň do doby, než vyjde novější)
    Nebo do té doby musíš LS obětovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Tealc_EU
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Pokud ne, flashni jej zpět(aspoň do doby, než vyjde novější)
    Nebo do té doby musíš LS obětovat
    Dal bych to z5 ale verzi 1.00 nemohu nikde sehnat. Vsude je jen verze 1.01 a 1.02. Pokud nekdo mate 1.0 prosim nahodte mi to treba na Rapid.

    Nemel jste nekdo stejny problem z touto mechanikou ?
    Odpovídat lze po přihlášení