LG GSA-H20L problém z LightScribe po aktualizaci FW
Ahoj všem,
nedávno jsem naflešoval do LG GSA-H20L FW 1.02 a po jeho naflešovaní mám problém z vypalování LightScribe. Vypalování dat je bez problému ale při pokusu vypálit obrázek to žádné médium nedetekuje :-( Testoval jsem více medií a více SW včetně těch z jejich www (www.lightscribe) ale média to proste nenačte. Nainstaloval jsem nejnovejší ovladač LightScribe v. 1.12.29.2 ale nepomohlo to. Mechaniku to najde normálně ale nenačte to médium.
Prosím o radu co mám dělat
Předem moc děkuji za každou informaci co pomůže vyřešit tento problém.
nedávno jsem naflešoval do LG GSA-H20L FW 1.02 a po jeho naflešovaní mám problém z vypalování LightScribe. Vypalování dat je bez problému ale při pokusu vypálit obrázek to žádné médium nedetekuje :-( Testoval jsem více medií a více SW včetně těch z jejich www (www.lightscribe) ale média to proste nenačte. Nainstaloval jsem nejnovejší ovladač LightScribe v. 1.12.29.2 ale nepomohlo to. Mechaniku to najde normálně ale nenačte to médium.
Prosím o radu co mám dělat
Předem moc děkuji za každou informaci co pomůže vyřešit tento problém.
Nejnovejsi je ten 1.2 a to jsem jiz napsal v mem prispevku. Prvne jsem prehral verzi 1.01 a pak 1.02. I ted jsem to zkousel zpetne na 1.01 ale je to stejne. Vypaluje v pohode aale kdyz to otocim proste to LightScribe medium nenacte. Zkousel jsem tri ruzne media a 4 ruzne programy na tisk. Nainstaloval jsem take nejnovejsi LightScribe ovladac z homepage. Uz nevim v cem je problem. Do upgrade na verzi 1.00 (nema nekdo prosim ?) to slo v pohode.