Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jakou desku pro Core 2 Quad Q6600 ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    Ahoj
    Poradte prosim desku pro Core 2 Quad Q6600, mno aby to nebylo jednoduche, tak s podporou SLI a moznosti menit GTL napeti.
    Uz se rochnim po netu nejakou dobu a porat ne a ne nejakou kloudnou najit

    Kuju .)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    a kolik by mela stat, nejaky cenovy limit ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    treba Asus P5N32-E SLI - nVidia nForce 680i SLi
    nebo Asus P5N-T Deluxe - nForce 780i SLI
    ale jsou docela drahe ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    no jestli to bude 4 nebo 6 tisic me uz moc nevytrhne, kazdopadne dekuju za tip .... urcite se u techto desek da menit GTL napeti ?

    .....smarja ja sem tele, ted koukam, ze sem to trisknul uplne do jineho topiku
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    gtl napeti by se melo dat menit na vsech deskach s nForce X80i (680,780), jestli se pletu tak me opravte
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od Rybka.cz Zobrazit příspěvek
    no jestli to bude 4 nebo 6 tisic me uz moc nevytrhne, kazdopadne dekuju za tip .... urcite se u techto desek da menit GTL napeti ?

    .....smarja ja sem tele, ted koukam, ze sem to trisknul uplne do jineho topiku
    Když už tady tak velkoryse rozhazuješ tisíce ... nebylo by lepší rovnou pár týdnů počkat na čipset nForce 790i?
    Naposledy upraveno uživatelem kane.shw: 29-02-2008 v 20:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    no nechtel jsem aby to vypadalo, ze rozhazuju tisicovky, ale nejak moc na vyber nemam. Samozrejme bych byl rad, kdyby se dala sehnat deska s pozadovanymi vlastnostmi za polovic, ale holt mam smolika.
    No kdyz jsem se koukal, tak pockat na nForce 790i by take nebylo od veci jenze takhle bych mohl cekat porat na neco noveho, ale i tak diky (je mozne ze nakonec pockam, uvidim).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    SPATNA SEKCE. PRESUN NEBO lock!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket 775: přetaktování core 2 quad q6600
    Od niup v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 14:40
  2. prosim poradte jakou desku pro Intel Core 2 Quad Q9450
    Od tommmmm v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 00:04
  3. Core 2 Quad Q6600
    Od first.indian v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-07-2007, 21:41