Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Mozilla firefox -stahovani

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    49

    Chci se zeptat jestli umi mozilla kdyz stahuje nejaky soubor a treba je vypadek netu tak jestli kdyz ho zacnu znova stahovat tak jeslti to znova navaze kde to prestalo nebo musim stahovat od zacatku.Mam verzi 2.0.0.12
    a to myslim neumi.Coz je dost blbe mel jsem stazeno pulku stahovaneho souboru a musim ject od znova tak jestli nekdo vi jak to nastavit nebo nejaky plugin?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    Plugin na to daky je, ale daj si radsej FF3 beta 3, uz je to tam udajne zahrnute priamo, nie cez plugace
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Pokud vím tak tohle Firefox neumí, já žádný download manager nepoužívám, ale podívej se třeba tady: http://www.slunecnice.cz/vyhledavani...earch=Vyhledat
    určitě si vybereš
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    49

    Jo diky ale strasne moc mi vyhovuje firefox takze chci u nej zustat.Takze v ty trojce by to melo podporovat jo?Uz je nekde ke stazeni?Kdyz je to beta je stabilni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Rasty_CZE Zobrazit příspěvek
    Jo diky ale strasne moc mi vyhovuje firefox takze chci u nej zustat.Takze v ty trojce by to melo podporovat jo?Uz je nekde ke stazeni?Kdyz je to beta je stabilni?
    Používám FireFox 3 Beta 3 (nedávno Betu 2) a je naprosto v pohodě
    Betu 2 jsem měl od +/- 20.12.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    A muzes potvrdit/vyvratit/otestit, jestli to resume jako treha FlashGet umi...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Rasty_CZE Zobrazit příspěvek
    Jo diky ale strasne moc mi vyhovuje firefox takze chci u nej zustat.Takze v ty trojce by to melo podporovat jo?Uz je nekde ke stazeni?Kdyz je to beta je stabilni?
    Taky mám 3.0b3 a je stabilní, nemusíš se bát a zlepšení tam jsou, doporučuju.
    Ale k Tvému dotazu, tu funkci co požaduješ nevím, já stahuju přes FlashGet (k FF si stáhni rozšíření FlashGot), doporučoval bych starší verzi, tzv. FlashGet Classic Version (link), ta spousta nových a zbytečných funkcí mi nějak nesedí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    29

    Pro download pod FireFox bych doporučil taky FlashGot (open source, umožnuje především výběr přes co stahovat). Takže hlavně využívám Free Download Manager (open source). Pro hromadné downloady určite DownThemAll. Pro PDF je tu možnost PDF-Download, i kdyz s FlashGot trošku duplicitní. Nedoporučil bych Orbit donwload (málo funkcí a nestahuje z některých zdrojů (tj stahne jen html)) a už vůbec ne nové verze FlashGet.
    Naposledy upraveno uživatelem Xaim: 11-03-2008 v 10:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Tak jsem udělal na svém PC jestli to jde na FF 2 . A bez problému. Nepoužívám žádné pluginy . A i přesto jsem zkusil dát stahovat soubor ze stahuj.cz asi v půlce stahování jsem vypojil net z pc . A dokud nevypneš FF tak si to asi uložil do paměti. Asi po minutě jsem to zpět zapojil a asi za 10 sekund opět navázal spojení a začal pokračovat v stahování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od grapherX Zobrazit příspěvek
    Tak jsem udělal na svém PC jestli to jde na FF 2 . A bez problému. Nepoužívám žádné pluginy . A i přesto jsem zkusil dát stahovat soubor ze stahuj.cz asi v půlce stahování jsem vypojil net z pc . A dokud nevypneš FF tak si to asi uložil do paměti. Asi po minutě jsem to zpět zapojil a asi za 10 sekund opět navázal spojení a začal pokračovat v stahování.
    Asi takto podobně fungoval i strarý IE4 a IE5, který si vlastně uvědomil že v TEMP má stejný soubor a navázal připojení. Jestě v době modemového spojení s 33,6kb/s to psalo neuvěřitelné hodnoty , ale to nic nemění na faktu že schopnost navazovat spojení tyto prohlížeče nemají.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Webové prohlížeče: Mozilla Firefox
    Od Ahasver v sekci Internet
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-06-2012, 15:43
  2. Mozilla Firefox 4
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-04-2011, 19:54
  3. Mozilla Firefox-přesun záložek
    Od Deore3 v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-02-2011, 23:01
  4. Pomalé PC - sekání při Mozilla Firefox
    Od sirdenny v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 11-02-2010, 00:58
  5. Proč to dělá?Mozilla FireFox
    Od gObla v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 09:23