Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 50

Téma: Posouzení a návrh sestavy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Zdarec, potřeboval bych vědět Váš nazor na mojí sestavu, dalo by se říci že mám slušnout rezervu takže můžem cokoli vylepšit, dále by mě zajímalo třeba jestli ta deska podporuje ten PWM signál nebo třeba jestli se mi vejde ninja do Case a také jestli mi to zdroj utáhne a všechno jestli bude komunikovat no zkrátka všechny podrobnosti .)
    Dík moc všem

    http://img.54.cz/images/968539-.PC.png
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    k cemu ta sestava bude slouzit?

    je to docela OK, jen bych nebral SLI desku ale neco s DAAMIT chipsetem

    jinak rozhodnuti AMD/Intel je jasny nebo jsi ochoten popremyslet?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jakou mame rezervu v penezich? Stavel bych to spis na Intelu
    A hlavne k cemu je komp hlavne urcenej?

    Btw. Ninja se ti do casu vejde.
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 01-03-2008 v 17:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Určitě bych chtěl AMD typ sestavy Hry, Inetrnet, multimedia, tak všecho trochu jako teenagrovskej PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od _FrOst_ Zobrazit příspěvek
    Určitě bych chtěl AMD typ sestavy Hry...
    Mozna je to jen muj nazor, ale na hry me ta grafika prijde slaba, pokud preferujes Radeony, tak se koukni alespon po 3850kach
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    A jak teda s penezma, muzem pritlacit?

    MB: bych vzal nejakou pro AM2+ (770, 790)
    VGA: podle penez radeji HD3850, nebo lip HD3870/9600GT
    Ramky: pro AMD by byly lepsi A-Data CL4, ale neni to nutny
    Chladic CPU: tady usetri, staci ti i Freezer64 nebo neco jinyho kolem 5-6 stovek (zbytek vraz do VGA)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Ked mas rezervu tak trochu lepsiu grafiku, aspon 3850.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    A to my uchladí ten Freezer 64 třeba 3.1 GHZ ?
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4&SearchType=1 ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od _FrOst_ Zobrazit příspěvek
    A to my uchladí ten Freezer 64 třeba 3.1 GHZ ?
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4&SearchType=1 ??
    Uchladí

    EDIT: jinak tu desku 100% ne.
    Ber:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M097219FSO
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Takže teď sestava vypadá takhle : http://img.54.cz/images/717548-hups.png
    A Ramky bych teda nechal tu kartu zatim taky ale furt nevím co s tím chladičem poradte něco
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Dal bych tam Freezera, bohatě stačí, krom toho nej poměr cena/výkon
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Radši bych zvolil sestavu s intelem , desku GA-P35-DS3 + Intel Core2 Duo E4500=4600,- ,taktnul bych ho na 3Ghz s freezrem a vysledek by byl lepší si myslim !a tu gk urcite aspon 3850 jak psali vys..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Hele narazil jsem na tento chladič: Cooler Master Hyper TX2 Jakej teda bude lepší tento nebo ten Arctic Cooling Freezer 64 Pro
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od _FrOst_ Zobrazit příspěvek
    Hele narazil jsem na tento chladič: Cooler Master Hyper TX2 Jakej teda bude lepší tento nebo ten Arctic Cooling Freezer 64 Pro
    Proste to neres a ber Freezera.... ma skvelej pomer cena/vykon a navic je lepsi nez TX2...

    Uz sem ti to psal, co usetris vraz do VGA!

    Btw. jestli chces usetrit jeste vic, vezmi GB 770-DS3

    Kdyz stavis herni PC, nesetri na VGA....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Kdyz stavis herni PC, nesetri na VGA....
    Radší bych nešetřil na desce a DS4 nechal
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sestavy, notebooky a PDA: Posouzení herní sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-02-2014, 18:09
  2. Sestavy, notebooky a PDA: Posouzení vhodnosti sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-05-2011, 21:41
  3. Sestavy, notebooky a PDA: Posouzení sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 11:18
  4. Sestavy, notebooky a PDA: Posouzeni sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 19:10