Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 50

Téma: Posouzení a návrh sestavy

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Radší bych nešetřil na desce a DS4 nechal
    Tak jasne, na zacatku nam sdelil, ze ma jeste slusnou financni rezervu a zatim se nevyjadril, kolik maximalne do toho chce vrazit....

    Jasne ze DS4 bude lepsi, ale zase nez DS4+3650, to radsi DS3+3850....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Díky moc zvolil jsem teda Arctic-Cooling Freezer 64 Pro PWM a tudíž moje setava vypadá následnovně :
    http://img.54.cz/images/912320-KONEC.png

    Ještě nějakej návrh ? Teda tu Grafiku si nechám ještě projít hlavou
    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Do herného kompu mi príde vrazenie 2000k do grafiky smiešne, tá 3650 ti stačiť nebude ber min 3850 ako ťa tu všetci presvedčujeme
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    Do herného kompu mi príde vrazenie 2000k do grafiky smiešne, tá 3650 ti stačiť nebude ber min 3850 ako ťa tu všetci presvedčujeme
    Ma pravdu predsedo

    Bude to brzda sestavy, driv nebo pozdejc Te to zacne stvat a grafiku stejne vymenis a prodelas na tom. Urcite ji radsi kup hned

    3850 je vic nez 2x rychlejsi nez 3650. Bohuzel nikde nemuzu najit primy srovnavaci test
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pokud chces taktovat, tak absolutne nechapu proc nejit do intelu... E2160 za 1500,- vyzenes tam, kam jen maloktere AMD... a 45nm intely jako moznost upgrade mi momentalne prijdou jako mnohem lepsi vyhlidka do budoucna nez jak to vypada s phenomem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Nevim prostě jsem na AMD tělem i duší .)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    ani mala moznost te zlomit na intel? ver tomu ze bys rozhodne nelitoval...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    ani mala moznost te zlomit na intel? ver tomu ze bys rozhodne nelitoval...
    On je čistokrevný AMDčkář jako já
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    On je čistokrevný AMDčkář jako já
    JJJ přesně tak, ale zlomit mě ?? no jako pokusit se můžeš a když to bude jo hodně dobrý tak bych pouvažoval Ale říkám AMD je AMD alespoň návrh mohl vidět
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    ani mala moznost te zlomit na intel? ver tomu ze bys rozhodne nelitoval...
    A proc ho nezlomit rovnou na E4500?

    Podle toho, co vyslo na SHW za clanek:
    http://www.svethardware.cz/dual-core...ze-uspet/11848
    to ve me budi dojem, ze DualCore je shit a jediny co ma smysl je C2D. Kdyztak mi to prosim vyvrat, jestli se mylim, diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Citace Původně odesláno od ice_d Zobrazit příspěvek
    A proc ho nezlomit rovnou na E4500?

    Podle toho, co vyslo na SHW za clanek:
    http://www.svethardware.cz/dual-core...ze-uspet/11848
    to ve me budi dojem, ze DualCore je shit a jediny co ma smysl je C2D. Kdyztak mi to prosim vyvrat, jestli se mylim, diky
    Tak to je opravdu objev roku ...dobrý zásek, teď si ten článek ještě přečti abys věděl o čem vlastně je, mám podezření žes nedošel dál než po nadpis

    Relevantní článek k vlivu cache na výkon (ničím jiným se Pentium Dualcore od Core2 Duo E4xxx neliší) je tady:
    http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2906-8

    Na jiné stránce tohoto testu je vidět, že Pentium Dualcore na 1,8GHz je výkonově srovnatelný cca s Athlonem 4400+ na 2,3GHz:
    http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2906-4

    A který z těchto dvou procesorů půjde pravděpodobně taktovat na vyšší frekvenci asi říkat nemusím...
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 02-03-2008 v 05:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    asi tak jak psal elpsycho... taky snad nemusim pripominat ze intela mozes posadit na intel chipset... kdybys nejaky prachy pridal a vzal E8200 tak mas 3.6GHz s defaultnim napetim jen tak ale i E21x0 nebo E4x00 dostanes cca na 3.0-3.6 GHz to pak uvidis ten pruvan jak te to bude prohanet
    dost poctivou fosnu s P35 sezenes za 2000-2400 - treba gigabyte GA-P35-DS3 je skvela, stabilni a overena OC fosna

    jestli chces dost usetrit, tak hodne muziky dostanes i s GA-P31-DS3L a E2160 - celkem cca +- 3000,-
    jestli mas prachy tak muzes skusit E4500 (nebo E4600 podle toho jak sedne cena), GA-P35-DS3( /R/P), jestli chces high-end tak E8200/E8400 a DS4
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Stále nevím jakou kartu do 2000 Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    do dvou tisic HD3650, ale jestli chces hrat a taktovat, tak bych jednoznacne usetril na CPU a vzal HD3850
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sestavy, notebooky a PDA: Posouzení herní sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-02-2014, 18:09
  2. Sestavy, notebooky a PDA: Posouzení vhodnosti sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-05-2011, 21:41
  3. Sestavy, notebooky a PDA: Posouzení sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 11:18
  4. Sestavy, notebooky a PDA: Posouzeni sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 19:10