problém s nastavením
ahoj všem.Nainstaloval jsem hru a po nastavení videa se mi na monitoru otevřelo černé okno a uprostřed nápis "VIDEO MODE NOT SUPPORTED".Ani po přeinstalování hry mi to nemizí nevím jak se dostat na nastavení a opravit to.Jde o hru Soldier of Fortune Payback,grafiku mám RADEON HD2600XT.dík za radu.
P.S.okno se ukáže hnedka při otevírání hry.
P.S.okno se ukáže hnedka při otevírání hry.
[quote=Drtek;95914]nevím jak se dostat na nastavení a opravit to.[/quote]
V tom nastavení bude asi kolonka kde vybereš režim zobrazení, kde by jsi měl nastavit fullscreen.
Nwm, jen hádám
V tom nastavení bude asi kolonka kde vybereš režim zobrazení, kde by jsi měl nastavit fullscreen.
Nwm, jen hádám
To asi ne, kdyz se do nastaveni hry nepodiva....
Mozna bys moh zkusit zeditovat config soubor, ale jestli a kde je u tyhle hry netusim.
Mozna bys moh zkusit zeditovat config soubor, ale jestli a kde je u tyhle hry netusim.
zkusil bych u "exe souboru hry" pravým->vlastnosti->kompatibilita-> spustit v režimu 640x480 nebo taknějak to tam je a možná eště položka režimu 256 barev. Pokud hra takhle naběhne tak si nějak pohrát s tím nastavením videa aby to běhalo. Nebo mě napadá eště jeden postup, a to v ovladačích grafické karty natvrdo nastavit zobrazení a třeba to taky pude.
V nové instalaci to může být pokud se při odinstalaci nesmazali nastavení a př. uložené hry, obvykle to chce zatrhnout při uninstalu.
V nové instalaci to může být pokud se při odinstalaci nesmazali nastavení a př. uložené hry, obvykle to chce zatrhnout při uninstalu.
Ja bych zkusil tedy - pokod odinstalace A rucni smazani konfiguraci hry nepomuze + pak nova instalace hry - prohledat registry na jmeno hry a vymazat jeji klice, nez bych delal reinstall...
Všem díky ale byla to ůplná blbost,jen to odinstalovat a restartovat PC.asi je to začátečnická chyba ale s timhle problémem jsem se setkal poprvé.Všem moc dík.