Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: AAM u WD5000AAKS

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    129

    Nějaké rady jak rozběhnout aam když nemám disketovku? .. zkoušel jsem i ten německej z downloadu ale psalo mi to jako že ATA nenašel nebo něco takovýho.. Není ještě něnjaký program z oken?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    jj, utilitka od hitachi... najdu ti link
    edit:
    http://www.hitachigst.com/hdd/suppor....htm?linkto=QL
    a mela by to byt ta Feature Tool, mam mozna stejny disk, po zapnuti neni uz vubec slyset ale dost se zpomali
    Naposledy upraveno uživatelem TomasOxx: 03-03-2008 v 10:27
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    129

    Má někdo zkušenost s vibrací a následn odstranění vibrace u tohodle disku? Vibruje mi stylem že každou cca vteřinu se ztyší a pak zase zařve.. a furt tak dokola...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    povol nektery sroubky co ho drzi v casu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    129

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    povol nektery sroubky co ho drzi v casu.
    to nepomáhá.. asi se kouknu po nějakým antivibračním uchycení disku.. to mě ale velice mrzí...myslel jsem jsi že chieftec jsou kvalitní case..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od o.n.y.x. Zobrazit příspěvek
    Má někdo zkušenost s vibrací a následn odstranění vibrace u tohodle disku? Vibruje mi stylem že každou cca vteřinu se ztyší a pak zase zařve.. a furt tak dokola...
    Ahoj, nemáš náhodou dva stejné disky?
    Já mám 2x WD5000AAKS a pokud jede jeden, tak je to dobré, pokud oba, tak by se to dalo popsat stejne jako u tebe = každou druhou vteřinu jakoby "zaduní"...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. 3,5" HDD SATA: F3 HD502HJ vs. WD5000AAKS-00V1A0
    Od jrx v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-04-2010, 16:12
  2. Problem zakladnej dosky Asus P5K SE v spojeni z HDD WD5000AAKS.
    Od martion v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 18:42