Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Bude stačit ??

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Bude stačit ten zdroj co tam mám na tuto sestavu ??
    http://img.54.cz/images/613618-FINISH.png
    Dík čím rychlejš tím budu klidnější
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    Jo bude
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    s prstem v nose i kdybys tam ty grafiky mel 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Och díky už jsem klidnej a kolik že tam mám rezervu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    nieco podobne som cez weekend rozbehal s EC 350W (samozrejme nie sebe)
    A-X2 5200 EE
    bez ctecky
    4 GB Adata-800
    X1650 Pro
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Proc zakladas novej thread Proc se nezeptas ve svym, kde ladis celou sestavu?

    Btw. nikdo ti tam ten zdroj nezkritizoval, takze urcite stacit bude....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Já jen že už jsem to obědnal a dal tam jinou grafiku tak jsem se lekl ale díky hoši
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    S přehledem to utáhne, jen si nemůžu pomoct a musím ti napsat, že bych raději vzal ASUS EAH3650/HTDI 256MB GDDR3 - šetři peníze, budeš stejně za chvíli kupovat min. HD3850
    Ale jsou to tvoje peníze, a já to respektuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    S přehledem to utáhne, jen si nemůžu pomoct a musím ti napsat, že bych raději vzal ASUS EAH3650/HTDI 256MB GDDR3 - šetři peníze, budeš stejně za chvíli kupovat min. HD3850
    Ale jsou to tvoje peníze, a já to respektuju
    Njn rozhodoval jsem se mezi těma třema jenže mě odradila díky tomu že na ní nešlo něco spustit a muselo se to řešit nějakým patchem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od _FrOst_ Zobrazit příspěvek
    Já jen že už jsem to obědnal a dal tam jinou grafiku tak jsem se lekl ale díky hoši
    No tak uprimne: s tou VGA si udelal velkou chybu, do herniho PC si mel dat minimalne HD38X0 nebo 9600GT.... imho to nebude dlouho trvat a bude tu v bazaru inzerat na Sapphire HD3650

    Ale jak uz napsal kane.shw, jsou to tvy penize
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Citace Původně odesláno od _FrOst_ Zobrazit příspěvek
    Njn rozhodoval jsem se mezi těma třema jenže mě odradila díky tomu že na ní nešlo něco spustit a muselo se to řešit nějakým patchem
    Tak to je přesědčivý argument
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od _FrOst_ Zobrazit příspěvek
    Och díky už jsem klidnej a kolik že tam mám rezervu ?
    Rezerva? Spocitej si to zde :
    http://www.extreme.outervision.com/p...ulatorlite.jsp
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Tyhle kalkulačky jsou většinou na pytel (nebo na šmejdské zdroje), strašně nadhodnocují, to zaprvé a zadruhé nepočítají faktický příkon ale doporučenou watáž zdroje s velkou rezervou... Já si nedávno měřil spotřebu PC zásuvkovým wattmetrem a zkoušel různé druhy zátěže - hry, 3dmarky, Atitool + Orthos dohromady a nejvyšší zaznamenaná spotřeba byla 180W - tj. když budu svému Seasonicu fandit a přisoudím mu účinnost 85% tak skutečný požadavek na zdroj odpovídal cca 150W.
    Sestava byla: Abit IP35-E, C2D E4300@2800MHz (1,3V), 2x1GB na 2,1V, X1950GT 512MB toho času asi default 500/1200MHz, 1xIDE DVD-RW, 1xSATA300 Seagate 160GB, 1x120mm outtake fan a 1x100mm CPU fan.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    53

    No určitě bude, vcelku v poho sestava, za dobré prachy!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od elpsycho Zobrazit příspěvek
    Tyhle kalkulačky jsou většinou na pytel (nebo na šmejdské zdroje), strašně nadhodnocují, to zaprvé a zadruhé nepočítají faktický příkon ale doporučenou watáž zdroje s velkou rezervou... Já si nedávno měřil spotřebu PC zásuvkovým wattmetrem a zkoušel různé druhy zátěže - hry, 3dmarky, Atitool + Orthos dohromady a nejvyšší zaznamenaná spotřeba byla 180W - tj. když budu svému Seasonicu fandit a přisoudím mu účinnost 85% tak skutečný požadavek na zdroj odpovídal cca 150W.
    Sestava byla: Abit IP35-E, C2D E4300@2800MHz (1,3V), 2x1GB na 2,1V, X1950GT 512MB toho času asi default 500/1200MHz, 1xIDE DVD-RW, 1xSATA300 Seagate 160GB, 1x120mm outtake fan a 1x100mm CPU fan.
    Nic neni dokonele, ze? Jenze ne kazdy z nas ma doma nejakej merak se kterym by si to zmeril. Myslim, ze pro hrubou predstavu je takovahle kalkulacka lepsi nez dratem do oka A kdyz rikas, ze je to nadhodnoceny, tak ma uzivatel aspon rezervu

    BTW kolik Ti vyslo na kalkulacce? jaky tam byl rozdil? To by me docela zajimalo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Bude stačit zdroj
    Od john159 v sekci Zdroje
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-10-2009, 12:53
  2. Bude stačit ZDROJ?
    Od gObla v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-08-2009, 21:46
  3. Bude stačit zdroj?
    Od gObla v sekci Zdroje
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-07-2008, 15:49
  4. Zdroje: Bude stačit??
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2008, 12:34
  5. Bude stačiť??
    Od kukman v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2007, 13:06