Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: hledam 12cm ventilator - rozbeh na 5V

  1. #1
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    viz nadpis potrebuju nejakej 12cm ventilator na 12V co je schopnej se rozbehnout na 4,85V
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Tak to sa musíš poobzerať po nejakých lacných čo majú na pri 12V otáčky okolo 1800. Ak sa nerozbehne na 5V tak ho zapoj na 7V
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    Tak to sa musíš poobzerať po nejakých lacných čo majú na pri 12V otáčky okolo 1800. Ak sa nerozbehne na 5V tak ho zapoj na 7V
    ono nic prepojovat nejde je to do zdroje ktery po spusteni pres regulaci pousti 4,85V ale ten vetrak co tam je je hlucnej i na 5V ale i tak diky za tip
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    prepojenim se rozumi ze predelas piny... normalne mas bud 5V a zem nebo 12V a zem - takze prepojis cerne na 5V, zlute nechas na 12V a budes mit 7 voltu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    prepojenim se rozumi ze predelas piny... normalne mas bud 5V a zem nebo 12V a zem - takze prepojis cerne na 5V, zlute nechas na 12V a budes mit 7 voltu
    fajn ja mam cernej a cervenej max 12V ale diky automaticky regulaci tam je na zacatku 4,85V a podle zatizeni zdroje se to zveda az k 12V
    takze hledam vetrak co zvlada jet od 4,85V do 12V (co sem koukal na czc tak je tam nejaky zalman u ktery by mel zvladat jet na jak od 5V do 12V akorat mam strach ze vzledem ke kvalite zalmanu to bude hlucny jak krava)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    no jasné tohoto zalmana mám na Accelere a živím ho 5V a nieje ho vôbec počuť, dodáva sa k nemu aj odpor ktorý som si hodil na Freezera
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    no jasné tohoto zalmana mám na Accelere a živím ho 5V a nieje ho vôbec počuť, dodáva sa k nemu aj odpor ktorý som si hodil na Freezera
    cool ze by se zalman s vetrackama poolepsi protoze ty 80mm verze s odporama byli priserne hlucny i na 5V
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Napríklad Noctua NF-S12-1200 má udávané pracovné napätie 4 - 13 V. Z vlastnej skúsenosti viem, že aj osemstovka( u ktorej výrobca udáva 6 - 13 V) sa rozbieha už pri menej ako piatich Voltoch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    napr. tento sa na 5v nerozbehne, ako som ho kúpil tak som ho išiel na druhý deň vrátiť pri tých 720ot. to ani nefúkalo. Čo mi bolo z toho, že bol utra tichý keď bol ultra nevýkonný
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    prepojenim se rozumi ze predelas piny... normalne mas bud 5V a zem nebo 12V a zem - takze prepojis cerne na 5V, zlute nechas na 12V a budes mit 7 voltu
    Tohle bych urcite nedelal! Kdyby se ten vetrak vevnitr prosmazil, tak bude bum.

    Jak rikal Robky - Noctua by mela byt OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Noctua je jistě bezkonkurenční , ale myslíš, že Arctic-Cooling AF12025 by to nezvládnul? Za tu cenu by to možná stálo za pokus, ne? Při nejhorším bys ho udal jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Já bych šel rovnou do Noctui.ACčkum bych moc nevěřil(mám jich plné pc,takže vím o čem mluvím...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    AC je takova stredni trida, ale nic extra, takze bych taky sahl rovnou po Noctui
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    AC je takova stredni trida,...
    Spíš low-end IMHO.

    matyyy: koukni sem a projeď to, leckde píšou jestli se ten konkrétní větrák na 5V rozběhne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    low end je imho primecooler a podobny "znacky"... AC uz se da do normalnich PC i pouzit
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ventilátory: dobry 20mm, 12cm fan?
    Od hawkeye9898 v sekci Chlazení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 23:37
  2. Ventilátory: jaký je nejtišší ventilátor 12cm?
    Od aquaris v sekci Chlazení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-08-2009, 05:07
  3. Ventilátory: Jaké 12cm ventilátory
    Od kosmoletec v sekci Chlazení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 10:10
  4. Ventilátory: Glacialtech 12cm
    Od Obumbrata v sekci Chlazení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-06-2007, 19:01
  5. Fortron ATX-400PNF 400W W/PFC 12cm
    Od firo v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 19:38