Lupance ve zvuku PC
Při obsluze PC pomocí myši mi většinou po operaci lupne v reproduktorech.
Mám zvukovku integrovanou na základní desce Asus.
Nevíte někdo jak tuto závadu odstranit?
Díky za ochotu podělit se...
Mám zvukovku integrovanou na základní desce Asus.
Nevíte někdo jak tuto závadu odstranit?
Díky za ochotu podělit se...
Tak to může dělat ovladač zvuk. karty.Zkuste nejrdříve stáhnout nové ovladače ze stránek Asus.Když to nepomůže,zkuste připojit jinou myšku a uvidíte.Já si ale myslím že to bude dělat spíše ta myš.Mně tohle dělala klávesnice(od A4 Tech).Při stisku mi v repru nějak "lupalo",problém byl že to ale na jiném PC nedělala...Naštěstí mi jí ale prodejce ze známosti vyměnil a problém zmizel.Jen podotknu že jsem mezi tím nic nepřeinstalovával,protože mě to ani nenapadlo:)
a neni to normalni windowsacky klikaci zvuk?:) tedy jinak receno - fakt to nema lupat?
nelupe to treba jen po kliknutim pravym mysitkem nebo tak neco?
nelupe to treba jen po kliknutim pravym mysitkem nebo tak neco?
[SIZE="1"][OT]to snad néé...Jestli to tak bude,tak si asi hambou naformátuju pc:cry:cry[/OT][/SIZE]
No a abych nebyl úplně OT,tak alespoň přidám cestu jak to vypnout...Pokud má tedy mech13 pravdu...
start/ovládací panely/zvuky a zvuková zařízení/zvuky/události programů/ a tady je to zahájení navigace...
No a abych nebyl úplně OT,tak alespoň přidám cestu jak to vypnout...Pokud má tedy mech13 pravdu...
start/ovládací panely/zvuky a zvuková zařízení/zvuky/události programů/ a tady je to zahájení navigace...
Co je to za myš? Jestli jde připojit přes USB i PS/2 (s myší by měla být dodána redukce) tak bych zkusil tu druhou možnost, třeba to přestane.
Co presne je to za desku? Neni to nejaka starsi a neni v BIOSu povoleny ASUS iPanel auto update? Jinou mys si zkousel? :)
Pánové, prozatím díky.
Je to rádiová myška, zkusím jinou.
Zvuk z kliknutí to není. Ozve se to asi za 0,5 sec. po kliknutí myši.
Je to rádiová myška, zkusím jinou.
Zvuk z kliknutí to není. Ozve se to asi za 0,5 sec. po kliknutí myši.