Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 65

Téma: Jak zapojit 3 Monitory na 1 pc

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    Zdravím,
    Potřeboval bych radu jak zapojit 3 monitory do 1 PC nejjednoduší (nejlevnější) cestou. Sestavu mám v podpisu. Vize je taková,že chci mít uprostřed širokoúhlý 20" monitor.Vlevo a vpravo po jednom 19" monitoru. V tuto chvíli mám na GK (8800GTS) zapojeny dva monitory (ASUS PW201 wide 20" uprostřed + Neovo F-419 19" vpravo). Potřebuji to jen pro práci, ne pro hraní her, tam mi samozřejmně stačí jen jeden. Tj jestli stačí zakoupit nějakou starší GK do PCI slotu a na ni zapojit pouze ten poslední třetí monitor,nebo jestli musím koupit tu samou GK co už mám za zapojit to do SLI (přičemž desku mám na Crossfire,takže bych asi musel měnit ) Případně ještě jinak.
    Otázka je taková,jaké je nejschůdnější funkční zapojení. Nemáte někdo zkušenosti ? samozřejmně nechci klonovat obraz,ale mít ,,širší,, plochu. Za každou radu budu vděčný.Snad jsem napsal vše potřebné. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Mělo by to jít s nějakou PCI grafikou, na zkoušku můžeš zkusit nějakou S3 Trio64 nebo ATi Mach64, ty seženeš zadarmo, když to bude chodit tak kup nějakou slušnou, co bude stačit na ten 19" monitor. Minimálně nějakou Matrox Millenium nebo Mystique, s aspoň 4 MB RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    OK.Díky.Poptám se známých, jestli někdo něco nemá. Jo a fungovalo by, kdybych do druhého PCI-E slotu dal jinou grafiku, než tu co mám - např 8600GT ? samozřejmně ne do ,,SLI,, které ani nemám, ale jestli by obě GK nezávisle na sobě fungovali
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Ne, dve NVIDIE "nezavisle" na sobe ti na CF desce nepojedou.
    Reseni je bud ta PCI VGA nebo koupit desku s IGP, idealne neco s podporou Hybrid SLI....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Ne, dve NVIDIE "nezavisle" na sobe ti na CF desce nepojedou.
    Reseni je bud ta PCI VGA nebo koupit desku s IGP, idealne neco s podporou Hybrid SLI....
    Ses si jistej? Teda osobne sem tuhle kombinaci nezkousel, ale ke 4 video vystupum nepotrebujes mit aktivni sli a pokud druhy pcie slot ma stale nekolik aktivnich linek tak by ho system mel videt vpohode, teda imho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Ses si jistej? Teda osobne sem tuhle kombinaci nezkousel, ale ke 4 video vystupum nepotrebujes mit aktivni sli a pokud druhy pcie slot ma stale nekolik aktivnich linek tak by ho system mel videt vpohode, teda imho.
    Taky to vyzkouseny nemam, ale imho na CF mobo 2 NVIDIE (bez SLI mustku) nepojedou.... no treba se pletu, zajimavej dotaz.

    Btw. ted me napada, je ta 88GTS starsi G80 nebo novejsi G92? U starsich G80 nevim, jak to s podporou Hybrid SLI funguje, bylo by treba se porozhlidnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ale on prece sli nepotrebuje, mu staci, kdyz bude mit v PC 2 karty a na to by mu mely stacit 2 sloty PCI-E 16x jakekoliv desky. teda imho, osobne sem to nezkoumal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    No prave, taky by me to zajimalo.... co na to P@pi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Co by... taky jsem to nezkoušel a vzhledem k tomu, že už nevlastním testovací sestavu, tak to ani nevyzkouším. Vím o někom, kdo by mohl, takže se zkusím zeptat ;-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Taky to vyzkouseny nemam, ale imho na CF mobo 2 NVIDIE (bez SLI mustku) nepojedou.... no treba se pletu, zajimavej dotaz.
    Jenze tobe staci aby byl aktivni pcie slot a system by tu kartu mel automaticky videt. Viz obrazky.

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    na to by mu mely stacit 2 sloty PCI-E 16x jakekoliv desky. teda imho, osobne sem to nezkoumal.
    Ani plnohodnotnej pcie x16 slot imho neni nutne podminka, staci by ti mel i otevrenej pcie 4x slot.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: device_manager1.gif 
Zobrazení: 393 
Velikost: 13.4 KB 
ID: 2924   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: device_manager2.gif 
Zobrazení: 345 
Velikost: 13.1 KB 
ID: 2925  
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 07-03-2008 v 12:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Jenze tobe staci aby byl aktivni pcie slot a system by tu kartu mel automaticky videt. Viz obrazky.
    Jj, vypada to, ze by to teda mohlo fungovat (i s dvema NV na desce s podporou CF?).... tim lip

    Btw. jen pro zajimavost, nevis ciste nahodou, jakej chipset byl v tom PC ze screenu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Btw. jen pro zajimavost, nevis ciste nahodou, jakej chipset byl v tom PC ze screenu?
    Tusim ze nf4. Da se kombinovat ati i nvidia Tady fakt jde jen o to abys mel aktivni i druhej slot a to je vsechno, system k by k tomu mel pristupovat jen jako k dalsimu zarizeni a nejaka jejich vzajemna kooperace neni nutna.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: device_manageratinv.gif 
Zobrazení: 258 
Velikost: 13.5 KB 
ID: 2926  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tak jo, budu ti verit dobra zprava pro tazatele noegoncz....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Taky bych řekl že by to mělo jet, dokonce stačí i PCI-E 1x slot pro tu druhou grafiku, třeba Matrox vyrábí G550 do PCI-E 1x. Ovšem ta je dost drahá (jako vše od Matroxu).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zapojit Wi-fi
    Od Benbow v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2012, 09:19
  2. DDR2: jak zapojit RAM?
    Od Jerry1402 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-02-2010, 12:58
  3. Monitory: 2 monitory, ukazuje jako jeden
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-06-2009, 00:00
  4. Monitory: jak zapojit TFT k VGA/DVI
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 22:43
  5. Monitory: 2 monitory s kartou FX5200
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 11:20