Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Rádio na TV kartě

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    zdravim, mam takovy problem. deska MSI K9VGM-V a TV tuner Leadtek DTV 2000H. Temer vse funguje jak ma, ale pokud si pustim radio, nemohu zvuk upravovat na ekvalizeru v ovladaci zvukove karty. Pro upresneni. karta je spojena se zvukovou kartou audio kablikem. Zvukovou kartu pouzivam integrovanou na desce - kodek HD audio (AC97) . Podotykam, ze jinak equalizer funguje bez problemu. Vyzkousel jsem jeste desku Gigabyte s chipsetem nForce 560, nicmene bez uspechu a jeste jsem pouzil taky jinou zvukovku ne onboard, ale Creative Audigy SE. Taky nic, radio si vesele hraje, ale equalizerem nemuzu upravit. Dekuji predem za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    82

    To ani neries! Pretoze z tv tuneru ti ide do zvukovej karty analogovy signal ktory vecsina zvukoviek nedokaze upravovat pridavanim akychkolvek zvukovych efektov a ekvalizerov. Mozes len pridavat a uberat hlasitost. Mozno nejaka drahsia a profesionalnejsia zvukovka by ti tento problem vyriesila :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    predpokladam, ze to tedy vyresim jedine tv kartou, ktera taha zvuk pres pci rozhrani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    82

    No teoreticky by to malo tak fungovat ale pre istotu sa este niekoho na to spytaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    ok, vyzkousim dam vedet, diky zatim za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    82

    neni za co
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Mám taky Winfastku a když prohrabeš v nastavení a vozkuošíš audio vstupy a výstupy tak bys to měl zprovoznit já to musel nastavit na přehrávač CD
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    takze karta Hauppauge WinTV HVR-1100, ktera taha zvuk pres pci a je po problemu. dekuji vsem za rady.
    2 Jiziii: zkousel jsem opravdu vse mozne, tedy clovek je pak uz poplantany :-) , ale myslim ze jsem zadnou moznost nevynechal a nedarilo se. Kazdopadne orech vyresen, jeste jednou diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. radio přerušování
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-10-2010, 16:47
  2. radio
    Od bedane v sekci Internet
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 20:18
  3. on-line rádio LAST.FM
    Od Sikil79 v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2008, 15:41
  4. Radio karta SF64-PCR-03 PCI
    Od Heliport v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-12-2007, 16:58
  5. ISA Radio karta pod XP
    Od Renus v sekci Hardwarové muzeum
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 20:05