Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: atitool 0.25 beta 15

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    291

    čafte,chcem sa spýtat prečo ked v atitoole nastavím nejakú frekvenciu tak pri hraní hier sa mi nastaví základná frekvencia dá sa to niekde vypat? nech mi to drží tú mnou nastavenú?vga sapphire x1900xt takt 627 756 a hádže ma to na 500 594...dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,559

    Zkoušel jsi i jinou verzi?

    Nemáš zaplý automatický přetaktování ve 3D? Jestli jo, tak to se dá vcelku snadno vypnout (koukni na auto overclocking).

    A háže to nižší takty i ve 3D oknech (třeba, když máš puštěnej TriXX nebo Benchmark Ati Tray tools apod.)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od P@pi
    Zkoušel jsi i jinou verzi?

    Nemáš zaplý automatický přetaktování ve 3D? Jestli jo, tak to se dá vcelku snadno vypnout (koukni na auto overclocking).

    A háže to nižší takty i ve 3D oknech (třeba, když máš puštěnej TriXX nebo Benchmark Ati Tray tools apod.)?
    kde ten auto overclocking najdem? sorry že sa tak blbo pýtam ale s atitoolom robím prvý krát.iná verzia mi nevedela detekovat vga.tieto takty sa držia vždy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od P@pi
    Zkoušel jsi i jinou verzi?

    Nemáš zaplý automatický přetaktování ve 3D? Jestli jo, tak to se dá vcelku snadno vypnout (koukni na auto overclocking).

    A háže to nižší takty i ve 3D oknech (třeba, když máš puštěnej TriXX nebo Benchmark Ati Tray tools apod.)?
    ak myslíš tu srandu na taktovanie ccc tak to som ani neodomikal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,559

    v tray -> pravé tlačítko -> Hardware -> Auto overclocking

    Ne s CCC jsem nic nemyslel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od P@pi
    v tray -> pravé tlačítko -> Hardware -> Auto overclocking

    Ne s CCC jsem nic nemyslel.
    je to tam vypaté nenapadá ta ešte niečo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od P@pi
    v tray -> pravé tlačítko -> Hardware -> Auto overclocking

    Ne s CCC jsem nic nemyslel.
    očuj kua ja som zapol ten monitoring v rivatunery a pri hraní mi ten takt stúpne tak mi došlo že to bude asi 2d takt ten nízky že? :-) lenže ten krepý atitool mi to nikde neukázal tak je to gut aj tak dik...čof.
    Odpovídat lze po přihlášení