čafte,chcem sa spýtat prečo ked v atitoole nastavím nejakú frekvenciu tak pri hraní hier sa mi nastaví základná frekvencia dá sa to niekde vypat? nech mi to drží tú mnou nastavenú?vga sapphire x1900xt takt 627 756 a hádže ma to na 500 594...dik.
čafte,chcem sa spýtat prečo ked v atitoole nastavím nejakú frekvenciu tak pri hraní hier sa mi nastaví základná frekvencia dá sa to niekde vypat? nech mi to drží tú mnou nastavenú?vga sapphire x1900xt takt 627 756 a hádže ma to na 500 594...dik.
Zkoušel jsi i jinou verzi?
Nemáš zaplý automatický přetaktování ve 3D? Jestli jo, tak to se dá vcelku snadno vypnout (koukni na auto overclocking).
A háže to nižší takty i ve 3D oknech (třeba, když máš puštěnej TriXX nebo Benchmark Ati Tray tools apod.)?
kde ten auto overclocking najdem? sorry že sa tak blbo pýtam ale s atitoolom robím prvý krát.iná verzia mi nevedela detekovat vga.tieto takty sa držia vždy...Původně odesláno od P@pi
ak myslíš tu srandu na taktovanie ccc tak to som ani neodomikal...Původně odesláno od P@pi
v tray -> pravé tlačítko -> Hardware -> Auto overclocking
Ne s CCC jsem nic nemyslel.
je to tam vypaté nenapadá ta ešte niečo?Původně odesláno od P@pi
očuj kua ja som zapol ten monitoring v rivatunery a pri hraní mi ten takt stúpne tak mi došlo že to bude asi 2d takt ten nízky že? :-) lenže ten krepý atitool mi to nikde neukázal tak je to gut aj tak dik...čof.Původně odesláno od P@pi