Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Nefunguje mi zvuk u DVD filmů

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele mixajiri
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    25

    Mam asi 4 měsíce windows vista ultimate 64bit a vsechno jelo v poradku, ale dneska se mi stalo, ze sem si pustil film na DVD a nejede zvuk. Zkousel sem ruzny filmy(ty co predtim fungovaly)a nic. Zkousel sem Power DVD, WMP11, Real Player a nikde zvuk nejede. Nic novyho sem neinstaloval, zkousel sem preinstalovat ovladace ke zvukovce, uplne sem ju zkusil odebrat a pridat znovu ale proste nic. Ve hrach, na DivX, Hudba a vsechno hraje bez problemu, ale kdyz chcu prehrat DVD, at uz z disku nebo z DVDromky tak ten zvuk proste nejede, v prehravaci to dela jako ze zvuk hraje, muzu si nastavit jazyk, hlasitost a vsechno, ale je to proste hluchy...
    Kdybyste vedeli co s tim, tak pls napiste. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele mixajiri
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    25

    Tak jeste oprava. ve WMP11 zvuk funguje. Ale v zadnym jinym prehravaci(Real player, Power DVD)ne. Ja sem zvyklej na Power DVD a byl bych rad kdyby to slo zase zprovoznit, protoze WMP mi vubec nevyhovuje..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    zkus prehrat kodeky, bud odeber ty co mas a nahraj je tam znovu
    a nebo tam nahraj uplne jine napr. Vista Codec Package nebo jakekoliv jine ktere podporujou Visty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele mixajiri
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    25

    Tak sem zkousel odebrat vseko, pak ten Vista Codec Package a nic. Tak sem zase odebral, zkusil sem CCCP kodeky a taky nic, takze tim to nejspis nebude. Divny je, ze to prestalo samo od sebe fungovat a ve WMP to jede normalne. Odinstalovat a znovu nainstalovat Power DVD sem zkousel. Real player sem tam pred tim nemel, tak sem si rekl, ze ho nainstaluju a zkusim jestli tam zvuk pojede-a nejel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Je mozny, ze Microsoft v nejakem update balicku pro Vistu zakazal drivery ktery nemaji zabezpeceny zvykovy vystup (jako uvedene programy) a tak to uz nikdy nepojede.

    Doporucuji prejit na XPcka SP1.0a a vypnput updaty, ci na Windows 2000 SP4 a to same.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od mixajiri Zobrazit příspěvek
    Tak sem zkousel odebrat vseko, pak ten Vista Codec Package a nic. Tak sem zase odebral, zkusil sem CCCP kodeky a taky nic, takze tim to nejspis nebude. Divny je, ze to prestalo samo od sebe fungovat a ve WMP to jede normalne. Odinstalovat a znovu nainstalovat Power DVD sem zkousel. Real player sem tam pred tim nemel, tak sem si rekl, ze ho nainstaluju a zkusim jestli tam zvuk pojede-a nejel.
    Tak možná se eště mrknout do nastavení těch programů nebo nastavení hlasitosti ve Windows. Je to sice takovej pokus do ničeho pač asi to tím nebude, ale zkusit se to může.

    Jinak pak leda přeinstalovat Widle. Nic jiného s tim asi nenaděláš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele mixajiri
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    25

    Hlasitost sem samozřejmě zkoušel a nic. Updatem to nejspis nebude, protoze se to stalo z niceho nic. Updaty mam nastaveny na rucne a nestahuju. Na Xpcka prejit nechci, protoze mam vykonej komp a sem spokojenej, ze je 64bit, tim padem vyuzije vic ramku atd.
    Kdyby nekoho jeste neco napadlo, tak urco piste. Diky moc za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    29

    Bude existovat nejaka utilitka, ale z hlavy ted nevim co by ti mela vyspat jake mas kodeky, takze bych zkontroloval jestli jsou regulerne instalovane (resp preinstaloval) a pripadne zkontrolovat u podpisu ovladacu jestli je mas vyp. treba (nevim jestli se to vstahuje na kodeky, ale na drivery ano).

    Muzes taky premyslet o programu s integrovanimi kodeky jako MPlayer, VLC nebo treba KMPlayer (ten doporucuji jen do 2.9.3.1428 Final, nebo nejvice betu 2.9.3.1429). Protoze KMPlayer od beta verze 2.9.3.1430 zmenil i vlastnika (i licenci)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    110

    Koukni se na GraphEdit a nechej si zobrazit graf Directshow filtrů (render media file - a vyber vob soubor)

    http://www.stahuj.centrum.cz/multime...dea/graphedit/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele mixajiri
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    25

    Tak KMPlayer funguje a docela se mi i libi, takze diky moc, a co se tyce toho grapeditu, tak mi to ukazuje neco cemu nerozumim, takze to posilam v priloze. Vsem dikec za rady
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: S názvem.jpg 
Zobrazení: 254 
Velikost: 32.3 KB 
ID: 3046  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    110

    Graphedit ti říká, že nemáš v systému zaregistrován DS filtr na ac3 zvuk, proto ti to nejede. KMPLayer nevyužívá DS filtry, jede si po svém, proto to funguje. Abys to rozběhl, mělo by stačit reinstalovat PowerDVD, který máš v systému. Jelikož ti to nezabralo (jak jsi psal), asi máš v systému bordel s kodeky, což je zralé na reinstalaci. Pokud se ti do ní nechce, používej kmplayer a případně VLC a nedělej si s tím starosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele mixajiri
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    25

    Ok, díky moc všem
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zvukové karty a kodeky: Nefunguje zvuk
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-12-2012, 15:56
  2. Obraz filmu jde dřive než zvuk
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2011, 10:39
  3. Po nainstalování Win 7 nefunguje zvuk.
    Od seval v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 25-05-2011, 18:13
  4. Nefunguje zvuk
    Od patell v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2010, 17:41
  5. Zvuk při přehráváni filmu
    Od Marekdv v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 10:26