Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: Zdroj nestiha a nevim co koupit

  1. #16
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Boha jeho když má grafika přídavné napájení tak prostě má být zapojené i kdybys měl nejlepší zdroj na světě
    Takhle bere šťávu jen z AGP slotu, který podle specifikací může poskytnout jen asi 50W a zbytek potřebuje z toho konektoru. 6600GT na PCI-e (kterýžto slot dodá 75W) už přídavné napájení nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    137

    jo diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    ...prídavné napájanie. Aj keď to pôjde tak by som ten zdroj vymenil.
    Souhlas, kup i tak raději lepší zdroj
    Minimálně Fortron FSP400-60GLN 400W nebo si 250Kč připlať za Seasonic SS-400ET 400W OEM, u obou budeš mít rezervu pro nějaký připadný další upgrade
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    137

    jo ale tento by teda stacil? (po zapojeni pridavneho napajeni?)
    ... no nejsem moc pri penezich protoze vetsinu jsem dal do ty karty (a i tak jsem jich moc nemel)
    vecer to prubnu a uvidim co to udela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od mistel Zobrazit příspěvek
    jo ale tento by teda stacil? (po zapojeni pridavneho napajeni?)
    ... no nejsem moc pri penezich protoze vetsinu jsem dal do ty karty (a i tak jsem jich moc nemel)
    vecer to prubnu a uvidim co to udela.
    No právě , ten RedStar 300W už se mi zdá na 6600GT dost šibeniční Zapoj a uvidíš, každopádně bych to viděl spíš na krátkodobé (velmi krátkodobé řešení ). Jde o to, že když budeš pařit, tak si grafika veme víc hamupapu, a pokud už tento tvůj zdroj má něco za sebou... nemusel by to dát no!

    Je na tobě, jak moc chceš riskovat. Může ti to jet léta a taky ti to může vypálit celý komp Ale strašit tě nechci - zkus a uvidíš
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    137

    no ted mi rikal kamarad ze to ani nemam zkouset, ze bych to vypalil!
    fakt nevim, radsi za 700kc koupim novy zdroj nez ........
    no takze mam schanet 400w nebo jiny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    350W rozumné kvality stačí bohatě, takže Fortron 350GLN bude ideální.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od mistel Zobrazit příspěvek
    no ted mi rikal kamarad ze to ani nemam zkouset, ze bych to vypalil!
    fakt nevim, radsi za 700kc koupim novy zdroj nez ........
    no takze mam schanet 400w nebo jiny?
    To je ptáček pan Ducháček Zkusit 300W a riskovat odpálení, nebo rovnou kopit nový a nikdy se nedozvědět, jestli to bylo nutné kupovat

    Osobně bych s takovou kartou koupil rovnou i nový zdroj! A ten starý ani nezkoušel, ale je to tvé rozhodnutí
    Pokud máš opravdu hodně hluboko do kapsy, tak ber minimálně Fortron FSP350-60GLN 350W, ale raději bych ještě ty 200Kč dal někde dohromady a koupil 400W (viz. výše)

    EDIT: ...nemá tu někdo [dežaví]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    137

    no jo ale i 400w se daji sehnat levneji! ma cenu kupovat zdroj v bazaru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od mistel Zobrazit příspěvek
    no jo ale i 400w se daji sehnat levneji! ma cenu kupovat zdroj v bazaru?
    No jo, ale není 400W jako 400W!!! V bazaru bych zdroj zásadně nekupoval!!!

    Vyhni se značkám jako EC, LC Power, KME apod.!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    137

    aha a jak je na tom Red Star (nejsem komunista)
    ... a fortony ty budou asi jedni z tech lepsich? ale ten 350w by mohl stacit ne? tak ten forton nahore vypada docela obstojne
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od mistel Zobrazit příspěvek
    aha a jak je na tom Red Star (nejsem komunista)
    ... a fortony ty budou asi jedni z tech lepsich? ale ten 350w by mohl stacit ne? tak ten forton nahore vypada docela obstojne
    Fortrony ber opravdu jako základ (už nám totiž začínají zřejmě eurocaseovatět ). No RedStar, srovnal bych ho tak s tím EC (nekamenujte mě )

    Mám pro tebe ještě jeden tip, boboco tady celkem propaguje zdroje značky ModeCom (doufám, že mě neukřižuje až se to dozví , btw. čau bobo ). Má s tím dobré zkušenosti, jak tady po okolí píše , reklamace defacto žádné. Možná, bych tedy ještě zvážil tuhle možnost

    EDIT ...doplněno důležíté slůvko "zřejmě" - to je zas na samostatnou nekonečnou debatu... špatně to vyznělo, osobně pokládám zdroje Fortron pořád za základní vybavení
    Naposledy upraveno uživatelem kane.shw: 10-03-2008 v 10:12
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Na tuhle sestavu není nic lepšího než 350W potřeba, proč připlácet nějaké 300,- na 400W při už tak napnutém rozpočtu? To je 40 procent ceny zdroje navrch jen pro dobrý pocit.
    400W GLN je zdroj pro dvoujádro s 8800GT. A Fortrony jsou pořád stejné, byly stejné i tehdy když bez ztráty kytičky prošly rukama M.Šejnohy v recenzi, akorát trodas nás tu teď všechny straší že když nerecapujeme své zdroje na Samxon kondíky, tak se stane něco strašného
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 10-03-2008 v 10:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    137

    a ta velikost statci teda 350w? jen chci vedet na 100% jestli to utahne
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od mistel Zobrazit příspěvek
    a ta velikost statci teda 350w? jen chci vedet na 100% jestli to utahne
    Dyť ti to tady několik lidí už potvrdilo, že 350W Fortron je minimum - js. že to utáhne! Pokud máš 250Kč navíc, tak vem 400W nic tím nepokazíš...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zdroje: jaký mám koupit zdroj do PC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-12-2012, 16:44
  2. jaky koupit zdroj na tuto sestavu?
    Od mike033 v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-05-2011, 12:18
  3. nevim jaky mam koupit kabel
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 22:03
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-08-2009, 15:26
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2006, 23:16