Laboratoř 10.03.2008: Sapphire Radeon 9000 VIVO 128MB DDR
Jednalo se o grafickou kartu Sapphire (OEM) Radeon 9000 VIVO (128 MB DDR)
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Lax, husky14, r34ktor, johny__g, Wlcek
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Lax, husky14, r34ktor, johny__g, Wlcek
:mistake vždyť už jsem ji měl, co já to tam poslal... já jsem lama, jsem se koukal úplně nahoru na titulek http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/boards/Graphic/ATI/Radeon9000/RADEON/radeon.htm a vůbec si to neuvědomil :D
Jaké z toho plyne ponaučení? - Věřte jen oficiálním stránkám!
...dnes to byla pěkně zákeřná hádandka :thumb
Jaké z toho plyne ponaučení? - Věřte jen oficiálním stránkám!
...dnes to byla pěkně zákeřná hádandka :thumb
Myslel si Ati Rage 128 Pro?? Tak to ej pech, protože hned nad obrazkem je napsany Radeon 9000, pak už by to bylo snadny, domyslet si že je to vivo edice :-)
@ boboco: maš ty hadanky čim dal lepši. thx :-)
@ boboco: maš ty hadanky čim dal lepši. thx :-)
Do prčic, a já jel furt po All-in-Wonder... po půlhodině běhání hlavou proti zdi jsem to vzdal :angry
pěkná hádanice
pěkná hádanice
[QUOTE=Wlcek;98877]Myslel si Ati Rage 128 Pro?? Tak to ej pech, protože hned nad obrazkem je napsany Radeon 9000, pak už by to bylo snadny, domyslet si že je to vivo edice :-)[/QUOTE]
njn, co ti na to mám říct :cry ...stydím se
:D
njn, co ti na to mám říct :cry ...stydím se
:D
http://www.radeon2.ru/reference/product/product_9000.html
Tady sem ji našel já.
Napřed sem se toulal kolem prvnich quadro karet a pak fireGL (nevim proč mě to napadlo, neměl sem se moc čeho chytit), all in wonder sem vzdal hned, to bylo jasny že nebude. a pak sem narazil na 9200 vivo, ale ta měla dva žluty napajeci konetory, odtud už to byl jen kousiček k 9000 vivo :-)
Tady sem ji našel já.
Napřed sem se toulal kolem prvnich quadro karet a pak fireGL (nevim proč mě to napadlo, neměl sem se moc čeho chytit), all in wonder sem vzdal hned, to bylo jasny že nebude. a pak sem narazil na 9200 vivo, ale ta měla dva žluty napajeci konetory, odtud už to byl jen kousiček k 9000 vivo :-)
Hmm dívám se že to asi bylo celkem těžké, moc nás neuhodlo. Je pravda že jsem taky dost tápal, zkoušel jsem i GF2, jenže tahle karta má zjevně tv-out integrovaný v jádře, navíc ten VIVO čip tvarově a rozměry odpovídá Rage Theater. Pak jsem si všiml 5 ns pamětí a už to bylo skoro jasné....
Tak nemohu si pomoct, ale mě to dneska přišlo dost snadný. Ale možná to bylo jen díky dobrýmu prvnímu odhadu.
LOL 9000? Dyt mi zadny PCB co sem nasel nesouhlasily. Myslim, ze dnesni hadanka je provokativni akce kontrarevolucnich sil kanadskych imperialistu.
Jo, PCB sú veľmi obdobné a problém je i v tom, že niektoré weby, najmä shopy používajú "možno" neadekvátne obrázky.
Hmm... http://teether.untrusted.com/PC%20Parts%20for%20EBay/Sapphire%20Radeon%209000%20Atlantis.JPG
Hmm... http://teether.untrusted.com/PC%20Parts%20for%20EBay/Sapphire%20Radeon%209000%20Atlantis.JPG
ukazoval jsem to jednomu známému, on na to kouknul a ptá se - "Ty vado, to už Radeon 9000 měl přídavný napájení, jo?":D:D:D
Aj ja som najskôr hľadal Matrox kvôli pasívu, no potom ma z tohto omylu vyviedlo PCB. Osobne si však myslím, že ohľadne presného označenia mohla byť nejaká menšia nápoveda, prípadne sa mohlo uznať označenie ATI Radeon 9xx0 128MB DDR VIVO.
Hmm, ja tipoval R7500, kterej byl prakticky identickej, je videt, ze nas inzenyri z ATI krmili 3 generace stejnou kartou :)
Tak me opet pomoh Google a jeho obrazky....
Chladic je typickej R9000 a zlutej ViVo konektor pouzival Sapphire, takze do Googlu "sapphire 9000 vivo" a par obrazku tam vyjelo :)
No ale u Sapphiru na webu sem ji nenasel :rolleyes:
Chladic je typickej R9000 a zlutej ViVo konektor pouzival Sapphire, takze do Googlu "sapphire 9000 vivo" a par obrazku tam vyjelo :)
No ale u Sapphiru na webu sem ji nenasel :rolleyes:
[QUOTE=...No...Name...;98867]Tak skoro no...já se dostal jen k ATI Sapphire Radeon 9200 128MB DDR VIVO DVI,tak snad příště;)...[/QUOTE]
Mel jsem stejnou odpoved, holt tesne vedle :D
Mel jsem stejnou odpoved, holt tesne vedle :D