Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Ktora je ta prava?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    aky myslis prislusenstvo? nenasiel som rozdiel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Myslim tim treba ty konektory na vetraky .. vetraky ktery se daji pripojit primo na pasivni chlazeni (po je pro pripad ze bys chtel trosku vic taktit) drobnosti jako umelohmotny nasouvak kde si clovek v klidu zapoji draty od case a pak jako celek vrazit do konektoru desky, Wifi antena navis is postradal ud te x38 esata konektory tohle vsechno ta deska ma .. ale jak rikam rohodnuti je na tobe ten gigabyte rozhodne neni spatna deska jen si myslim ze moc lidi zbytecne dava velky duraz na x38 ale ve vysledku mu to skoro nic neprinese .. takze kdyz se na to pdoivam selskym rozumem radeji bych koupil desku za stejny penize sice se starsim chispetem za to s vetsi vybavou ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    no to je dobre, ale teraz som sa docital ze ked na tej ausuke chcem provozovat procak 45nm tj e8200 musim deska mat najnovsi bios, a de si ho ja nahram ked ju dostanem zo starsim biosom, to je nevyhoda a ta gigabyte uz najnovse procaky podporuje na zakladnem biose, to je dot dolezite u mna, nemam starsi cpu na nahratie najnovsieho biosu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Dost bych se divil kdyby to nejelo ..i se starym biosem .. kdes to cetl ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    no pisal to neaky majitel na czc.cz, ze desku mal tu asus aku ty a procak 45nm, a deska mu napisala ze neznamy procesor a az po nahrati najnovsieho biosu mu deska procesor rozpoznala
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pokud deska najede a aspon pise neznamy procesor tak to je OK, horsi je kdyz deska se starym biosem a novym procakem nenabiha vubec

    btw: byt tebou, tak se vazne rozmyslim, k cemu tu desku chcu. na 80% ti totiz mozna postaci obycejna (E)P35-DS3(R/P) a usetrny penize mi treba muzes poslat na ucet nebo pozvat pritulkyni na nekolik veceri
    ty prachy co narves do desky ti totiz nikdo nikdy nevrati. zvlast vpripade, kdyz ji budes mit dyl nez rok. ja bych ti treba za rok petikilo poslal zpatky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    procak 45nm, a deska mu napisala ze neznamy procesor a az po nahrati najnovsieho biosu mu deska procesor rozpoznala
    No ale to preci znamena, ze:
    1) ta deska mu s tim novym 45nm procikem nebehla a tak neni treba starsi na nahrati biosu - nikdo nerika, ze deska musi rozpoznat CPU, staci, kdyz to jede
    2) rozpoznani CPU neni nezbytou podminkou pro jeho funkci, a to jak v desce, tak v Windows

    Zni to mozna divne, ale je to tak. Vzdy pokud jde rucne nastavit spravne napeti a nasobice, tak je to ok. Automaticke rozpoznani tohle nastavi samo, ale pro funkci to neni nutny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    Aha, to som nevedel, ze je to v poriadku, ale vcera som si objednal uz tu EX38 DS4, myslim tich 800 korun na slovensku oproti Asus P5K premium/WiFi AP, sa este da uniest :-D, priatelka sa bude musiet zaobist bez par veceri , takze tuto temu uz pokladam za ukoncenu, vsetkym dakujem za rady, diiiik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od ganja boss Zobrazit příspěvek
    no pisal to neaky majitel na czc.cz, ze desku mal tu asus aku ty a procak 45nm, a deska mu napisala ze neznamy procesor a az po nahrati najnovsieho biosu mu deska procesor rozpoznala
    Tak to se stalo přesně mě. Mohu potvrdit, že když mi přišla domů P5K Premium, měla nahránu starou verzi BIOSu (tušim 0204) a s tou mi vůbec počítač při vložení procesoru E8400 nenaběhla. Pouze se roztočily větráčky a hned se to restartovalo (nenaběhlo to ani do POSTu) a tak dokola. Na rady různě po fórech (i zde), že si mám sehnat starší procesor a s ním to rozběhnout a nahrát nejnovější BIOS mi bohužel taktéž nepomohlo. Dal jsem tam staršího Celera, kterého měla dle stránek Asusu deska podporovat už od BIOSu 0104 a stejně to nenaběhlo. Ale mam podezření, že jsem měl spíš smůlu na celkově vadný kus. Desku jsem odnesl do CZC a ty mi jí bez problémů vyměnili. Bohužel novou stejnou desku neměli skladem a já chtěl s nějakou odejít, tak jsem vzal P5E. S tou už žádné problémy nebyly. Procesor poznala hned s původním BIOSem...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Základná doska ktorá nemá chipset
    Od Hochy v sekci Muzeum komponent
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2012, 15:04
  2. Ktora zostava je lepsia?
    Od Andiamo v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 18-06-2010, 14:07
  3. Ati alebo Nvidia,ktorá?
    Od MegaTron v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-12-2007, 09:37
  4. DDR2: Ktora je najlepsia?ram
    Od Asus v sekci Operační paměti
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 09:50
  5. Ako zistiť, ktorá vetva je ktorá?
    Od robky v sekci Zdroje
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 30-10-2007, 11:31