Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: vyber desky pro E2160

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    caute moje stavajici deska pujde na reklamaci a tudiz hledam nejakou vhodnou desku a po tom co jsem procetl je rozdil v cipsetech kolem 2% tak je mi jedno jaky cipset uz jsem se ptal na pct foru doporucili mi Gigabyte P35-DS3 jenze porad premyslim nad nejakym asusem - klidne muze byt i pouzity podminkou je cca rok zaruky a hlavne cena kolem 2300 asi tak nejak a taky pcie16x

    diky za napady pripadne linky na bazarovky :-) ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Já ti nevim, ale za 2300Kč s čipsetem P35 se mi jeví nejlíp - GIGABYTE EP35-DS3R (rev.2.1) - sice vím, že to není Asus, ale je to nejnovější revize s plnou zárukou
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od S3m8a Zobrazit příspěvek
    caute moje stavajici deska pujde na reklamaci a tudiz hledam nejakou vhodnou desku a po tom co jsem procetl je rozdil v cipsetech kolem 2% tak je mi jedno jaky cipset uz jsem se ptal na pct foru doporucili mi Gigabyte P35-DS3 jenze porad premyslim nad nejakym asusem - klidne muze byt i pouzity podminkou je cca rok zaruky a hlavne cena kolem 2300 asi tak nejak a taky pcie16x

    diky za napady pripadne linky na bazarovky :-) ;-)
    Anebo za dva tisice ve vyprodeji tato...http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45616b
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Tak de o to co od te desky chceš a podle toho se pak něco najde, pač člověk neví co tam budeš dávat za grafiku, zda tam nebudeš cpát víc zařízení s Ide kanály a tak různě..

    Ale pokud to bude "novější stroj" tak Gigabyte GA-P35-DS3 je naprosto vhodná volba. Já mam z Gigabytem jen ty nejlepší zkušenosti a jejich desky sou gud. Takže ti nedoporučili nic špatného naopak dobrou desku..

    Jinak jak sem psal, jde o to co od ni chceš no..ale pro E2160 je naprosto OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Hlasuji taky pro ten Gigabyte, mám (P35-DS3) a jsem s ní velice spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    takze napisu zbytek sestavy

    CPU: vyse zminene E2160
    GPU: ATI HD2900PRO
    RAM: 2x1GB Kingmax 667:-(
    HDD: seagate 80+160GB IDE:-(
    DVD: DVD RW Teac a DVD RW Asus IDE:-(
    ZK : Creative SB Live! 5.1
    PSU: EZ Cool 550W

    jinak uz mam domluvenej radic kouwell na ide zarizeni takze s tim problem nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Hlasuji taky pro ten Gigabyte, mám (P35-DS3) a jsem s ní velice spokojen.
    jak si to dala s tvym e2160 a oc? vim ze je to od kusu ale apson orientacne abych vedel;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    uz jsem ti chcel psat ze by ti mohla postacit i P31-DS3L za 1600,- ale jak jsi napsal tu grafiku, tak bych ji tak asi netrapul a sel pro klid duse do vyssi tridy na P35.

    btw co za desku reklamujes a proc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    uz jsem ti chcel psat ze by ti mohla postacit i P31-DS3L za 1600,- ale jak jsi napsal tu grafiku, tak bych ji tak asi netrapul a sel pro klid duse do vyssi tridy na P35.

    btw co za desku reklamujes a proc?
    mam ted p5nd2 se zacala psat takovou srandovni hlasku po startu a obcas ma problem poznat disky : 80pin ide1 conductor not enabled pritom mechaniky valej i disky akorat ty disky nekdy nerozpozna ale pritom kdyz prepojim mechaniky do druhyho ide tak to pise taky akorat tam neni ide1 ale ide0 zatim tu desku mam jeste v pc ale nechci se dozit toho ze budu jeden den nutne potrebovat pc a najednou mi zdechne totalne ... jinak ta deska byla kupovana jen jako provizorka hlavne kvuli dvema ide ;-) vim ze asus shit edition fakt za nic nestojej 8-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vyber desky a procesoru
    Od lexxxa v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 96
    Poslední příspěvek: 11-12-2009, 03:55
  2. vyber desky
    Od lexxxa v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 20:03
  3. výběr desky AM2+ pro PII X4 955 BE
    Od flanker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 21:34
  4. Vyber CPU a desky pro OC
    Od Aytech v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 02-06-2008, 12:31
  5. AM2 - výběr nové desky
    Od drakin v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-10-2007, 20:13