Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Můžu uchladit RADEON 9600 Pro pasivně?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    15

    Ahoj, jedná se konkrétněji o kartu Sapphire Radeon 9600 Pro, 256 MB DDR, 128-bit. Je chlazená aktivním větrákem, který je hlučný jako kráva, což mě dost prudí. Zničila by se, kdybych při normálním prohlížení webových stránek odpojil napájení aktivu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od s.komarek
    Ahoj, jedná se konkrétněji o kartu Sapphire Radeon 9600 Pro, 256 MB DDR, 128-bit. Je chlazená aktivním větrákem, který je hlučný jako kráva, což mě dost prudí. Zničila by se, kdybych při normálním prohlížení webových stránek odpojil napájení aktivu? Díky

    To bych nedělal, nechal bych otáčky aspoň na 25% protože ten pasiv stojí za prd. Nebo bych komplet vyměnil chlazení za nějaký lepší pasiv a dodal mu nějaký ofuk
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    15

    Ahá, měl jsem asi napsat, že to má jenom aktivní chlazení, ten pasiv tam vlastně vůbec není.. jak mám zpomalit ten chladič na 25%?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od s.komarek
    Ahá, měl jsem asi napsat, že to má jenom aktivní chlazení, ten pasiv tam vlastně vůbec není.. jak mám zpomalit ten chladič na 25%?
    Nuz musi tam byt daki pasiv (hlinik) na com je namontovana vrtula.. No da sa to spomalit CEZ ATItoll 0.25 beta 15 napr. v nastaveniach....Inak Sapphira dodava aj pretaktovaci soft s nazvom TRIXX, tam si stlacis MENU, overcloking, das si > custom a potom +- pod FAN SPEED si nastavis rychlost otacok
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    Citace Původně odesláno od pegy
    Nuz musi tam byt daki pasiv (hlinik) na com je namontovana vrtula.. No da sa to spomalit CEZ ATItoll 0.25 beta 15 napr. v nastaveniach....Inak Sapphira dodava aj pretaktovaci soft s nazvom TRIXX, tam si stlacis MENU, overcloking, das si > custom a potom +- pod FAN SPEED si nastavis rychlost otacok
    Píše sa to ATI Tool (ale to len naokraj). Používaš ho ?, pojde aj pod starsimi grafickymi kartami radeon 9xxx ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Frog
    Píše sa to ATI Tool (ale to len naokraj). Používaš ho ?, pojde aj pod starsimi grafickymi kartami radeon 9xxx ?
    Hej pouzivam, pojde mal som ho uz za cias 9200 64 SE, 9200 128 MB a 9600 256 MB, nuz vela vykonu neprida ale myslim, ze otacky by mal vediet ustriehnut.... V tom case ma to az tak nezaujimalo a to boli pasivne VGA, 9600 PRO je uz aktivna.... Ale myslim, ze by s tym nemal byt problem, tento program mam rad a spravil som aj Sk, ktoru najdete na www.slovenciny.com > Preklady programov
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chlazení procesorů: je mozne Athlon X2 3800+ uchladit pasivne?
    Od MedvidekPu v sekci Chlazení
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 12:00
  2. Radeony: radeon 9600 za radeon X1650pro ...vyplatí se?
    Od mycchall v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-07-2007, 14:52
  3. Chlazení procesorů: Dá se P3 800Mhz uchladit pasivně?
    Od kirby16 v sekci Chlazení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 18:54
  4. Chlazení grafik: Dá se GF4 MX-440 128MB uchladit pasivně?
    Od kirby16 v sekci Chlazení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-05-2007, 18:02