Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Fortron 350-60 THN-P brutalne overvoltuje

  1. #1
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Vymenil jsem grafiku na jednom svym "tuleni" z GF4Ti (odpalil jsem ji) na Matroxe G400 a od te doby me 12V vetev ukazuje ponekud zvlastni hodnoty! Pri startu PC to je kolem 13V a za behu Win kolisa mezi 12,6 - 12,9, coz se mi za dost. Predtim s GF4Ti to byl pritom stabilni a v pohode. Muze snizeni odberu vyvolat tohle chovani????? . Merim to pomoci ASUS Probe, ale tu desku uz mam dlouho a vzdycky merilo velice presne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    a v záťaži to zas klesne? skús to zmerať aj multimetrom
    Inak cez ASUS Probe som kedysi monitoroval teploty a ukazoval dobre, no nie dlho, za pár dní mi naskočili mínusové teploty procesora... doteraz neviem čím to bolo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Se silnejsi grafikou (vetsi zatezi) to nedela. multimetr nemam, ale probecko mi ukazovalo vzdycky dost slusne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    nojo...fortron šunt...netvrdtě mi, že dělaj dobrý zdroje...já mám zatím pifku jen na šmejdy
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Některé fortrony jsou velmi dobré ale některé hrozné . Záleží na kusu...
    Nejlepší budeš mít použít multimetr který se dá sehnat kolem stovky. Mě taky software ukazuje na 12V větvi 11,5V a když to změřím multimetrem tak je tam 11,9V ( mám zdroj Akasa AK-P400FG 400W ultra quiet) . Takže pro klid duše si kup ten multimetr. Sto korun není snad velký problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    5

    mno me treba speedfan ukazuje u 350w fortrona 16.97V na dvanactivolt vetvi
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Fortron BOOSTER x3
    Od pepino11 v sekci Zdroje
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-11-2013, 16:16
  2. Brutalne spomaleny pc
    Od basti v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 15:19
  3. Seasonic ET vs. Fortron GLN
    Od johny__g v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-05-2009, 09:26
  4. Radeony: Fortron 400W
    Od Ricky10 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-12-2007, 17:55
  5. aky fortron
    Od stevocz v sekci Zdroje
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 18:59