Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 54

Téma: EPP

  1. #1

    :o) :o) je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele :o)
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    102

    Nevim jestli 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz A-DATA ci
    2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz EE Vitesta A-DATA

    bo 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 CL4-4-4-12 CORSAIR TWINX XMS2 DOMINATOR DHX BOX
    2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 CL4-4-4-12 CORSAIR TWINX XMS2 Black BOX

    cena je skoro stejna ... u tech CORSAIRu je EPP je tak dulezity pri pretaktovavani?=>
    Kterou z techto pameti by jste doporucili osobe ktera nema moc zkusenosti s taktovanim.
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    doporučil bych 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz EE Vitesta A-DATA - dobrá zkušenost nejen mě...

    chtělo by to i zbytek sestavy, ale obecně by s nima mělo jít taktovat dost dobře...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    :o) :o) je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele :o)
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    102

    ja to vidim takhle jestli by to bylo nejak jinak lepsi tak mi napiste jak by jste to vylepsili:

    Leadtek Winfast PX8800 GT 512MB
    2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition Vitesta RETAIL BOX
    WD3200AAKS 320GB
    Samsung SH-S203P SATA
    AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ BLACK EDITION+ARCTIC Freezer 64 PRO
    ASUS M2N-E (nForce570)
    Fortron Blue Storm II 500W
    THERMALTAKE VI1000BNS M9
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    proc AMD? jestli chces taktovat, tak jednoznacne intel - s tim se daji delat takovy psi kusy o kterych se dnes nikomu s AMD ani nezda
    ramky spis a-data

    btw:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    :o) :o) je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele :o)
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    102

    Me se taky vic zda Intel ale ty ceny jsou mnohem drazsi ...

    pri obdobny frekvenci
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 15-03-2008 v 18:53 Důvod: sloučeno, příště používejte tlačítko "EDIT", diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jenze intel na podobne frekvenci je vykonejsi

    kdyz si koupis za 1500,- E2160 tak ho vytocis na 3GHz (kdyz budes mit horsi kousek) s BOX chladicem a X2 na 3.3GHz mu nebude stihat

    na OC plne dostatecna a pritom dost levna deska je gigabyte P31-DS3L za cca 1500,-
    jestli mas prachy, tak EP35-DS3(R)

    tak co je na tom drahyho? kdyz koupis C2D na 2.6GHz jako ma ten black tak to C2D vyzenes na 4GHz, toho blacka budes rad za 3,3GHz
    priom C2D bude mi nizsi spotrebu

    EDIT: btw koukni sem: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=7225
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    WD3200AAKS 320GB
    ...
    ..
    ASUS M2N-E (nForce570)
    Fortron Blue Storm II 500W
    U disku se informuj, jestli je to už nový model s jednou plotnou, než ho koupíš.
    CPU - viz mech13, Intel je dnes prostě lepší. A to říkám jako člověk, co měl 14 let v PC jen AMD.
    Pokud na tom AMD budeš trvat, tak vem desku s čipsetem od ATi/AMD, nForce ne.
    Zdroj stačí Fortron GLN nebo Seasonic OEM, Seasonic SII 430 W, nebo Corsair VX450. Ten Seasonic nebo Corsair bude tišší.

    EDIT: a nauč se používat tohle tlačítko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    :o) :o) je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele :o)
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    102

    na 2,66 od Intelu = E8200 je za nejaky 4K coz je 2x vic nez u AMD mit prachy tak beru Intel ...
    popremejslim o tech nizsich modelech ... co E2200?namisto 1,8 je na 2,2
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    :o) :o) je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele :o)
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    102

    btw dik za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    E2200 ma zase vyssi nasobic, takze o neco snadnejsi OC... ani u E2140 s o dost nizsim nasobicem neni prakticky nikdy brzda zakladni deska...

    E2200 ma vyssi cenu a nasobic 11x. jediny rozdil oproti E2160 je ten nasobic a cena (2160 ma 9x)

    FSB se malokdy u techto procaku dostane na 400MHz, bezny desky (P31-DS3L, cokoli s P35) daavji 450-500, takze o desku bych se nebal

    i kdyz budes mit velkou smulu a s E2160 se dostanes s FSB jen na 333 tak to porad bude 9x333=3GHz. u 2200 by stejna smula znamenala 11x333=3.66GHz - to ti uz ale nebude stihat BOX chladic a asi ani freezer

    je na tobe jak vysoko chces jit. co budes mit za chladic a kolik penez do toho vrazis

    jinak po E21x0 (pripadne E22x0) se nic nevyplati, az E8200

    nevim jestli ti to petikilo za to stoji, stene nejspis dojedes na slaby chladic nekde na 3.4GHz (coz uz bude vykon jako prase)
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 15-03-2008 v 13:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    :o) :o) je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele :o)
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    102

    Sry nejsem znalej ale podle testu je to mrte kvaliti zdrojak ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    :o) :o) je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele :o)
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    102

    OK presvedcil jsi me ... mozna udelat kompromis a vzit E2180
    jestli spravne tipuju mohl by dat 3,33 ,ale nema to spojitost-jel i na 3,3GHz, ale nekdy nenabootovaly Visty, ale kdyz uz se podarilo tak zvladl klidne 10 hodin 2xSP2004
    jinak jeste mrknu na ty desky ktery jsem si tu precetl :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    :o) :o) je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele :o)
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    102

    Tedka jsem cetl jste neco y toho jak jsi taktil takze kdyz tam poridim Freezera je defakto 2180 k nicemu
    2140 stoji skoro uplne stejne jak 2160 takze je to asi jasny

    btw jakou pod to dat pastu?
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 15-03-2008 v 18:54 Důvod: sloučeno
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    myslím, že bez zvyšování Vcore o víc než 0,075V to dá i freezer - u amd bys za chladič stejně musel něco dát, protože box amd je hrozný... jinak u c2d je větší problém přechod jádro/ihs cpu (ne až tak cpu/heatsink chladiče) takže stejně až tak extrémně nehraje roli schopnost celkového odvodu tepla (tj. schopností odvést a vyzářit teplo) - netvrdím že vůbec!.

    osobně bych vzal 2160, P35, zkusil box bez zvyšování Vcore a časem pořídil něco lepšího (teď na 4um overclocking někdo prodává CM GemiII i s 2x92 fan za 700...), nebo rovnou pořídil freezera nebo něco kolem 5kil - především aby byl tichý když není a snesitelný když bude v zátěži...dál bych osobně vzal 4GB paměti, ale to už záleží na financích...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední