Zdravim, prosím o radu na koupi nového LCD monitoru. Měl by obsahovat tyto parametry: 20" wide, 2 ms, a nutne je DVI!!! takze monitor by mel být na hry...a další podmínkou je obchod [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] protože odtamtud mám vyreklamovaný starý monitor LG takže a nakonec cena do 6 000 kč. Toť vše a díky za rady...zatim jsem koukal na samsung ale doporičty něco vy...
edit: Doplňuji mé návrhy na LCD monitory. Vybíral jsem monitory Samsung protože jsou na ně nejlepší ohlasy v těchto cenových kategorií. LG jsem měl těd vyreklamový a proto nevolím i z nich. Samsungy mají prý taky rovnoměrnější podsvětlení.
zástupce 22"
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
20"
nebo
a nebo jestli je tento nejlepší, tak bych si na něj doplatil ze svých
případně dejte do diskuse další ... díky
edit 1: co je to PIVOT??
zástupce 22"
20"
nebo
a nebo jestli je tento nejlepší, tak bych si na něj doplatil ze svých
případně dejte do diskuse další ... díky
edit 1: co je to PIVOT??
Pivot je na stavitelná noha,tedy výška monitoru.A v Alfě to mají pod položkou Výškově nastavitelný podstavec
[QUOTE=...No...Name...;100633]Pivot je na stavitelná noha,tedy výška monitoru.A v Alfě to mají pod položkou Výškově nastavitelný podstavec[/QUOTE]
ja bych teda rekl, ze pivot je ze monitor muzu otocit o 90 stupnu nastojato...
http://images.google.com/images?um=1&hl=cs&q=LCD+pivot
ja bych teda rekl, ze pivot je ze monitor muzu otocit o 90 stupnu nastojato...
http://images.google.com/images?um=1&hl=cs&q=LCD+pivot
[QUOTE=...No...Name...;100633]Pivot je na stavitelná noha,tedy výška monitoru.A v Alfě to mají pod položkou Výškově nastavitelný podstavec[/QUOTE]
Přesněji je to možnost natočit monitor "na kolmo"/"na výšku", tedy obrazovku o 90stupňů.
Imho na hry to je na nic:)
Přesněji je to možnost natočit monitor "na kolmo"/"na výšku", tedy obrazovku o 90stupňů.
Imho na hry to je na nic:)