Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 67 z 67

Téma: "Prodloužení" WIFI signálu

  1. #61
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    ale když jsem notebooku nastavil ručne IP adresu následnou za IP adresou PC, tak senet rozeběhl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Neco noveho, podarilo se ti to vyresit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Neco noveho, podarilo se ti to vyresit?
    Bohužel jsem to od neděle neřešil. Ale myslím, že tam bude problém s komunikací mezi Atherosem a Edimaxem. našel jsem článek http://blog.gekon.name/vista-wi-fi-atheros-failure o tomto problémů. Modem jsem musel vrátit známému, u kterého jsem to řešil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    eraser

    Podľa toho článku vlastne odporúčajú použiť ovládače určene pre XP na Vistu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od eraser Zobrazit příspěvek
    Podľa toho článku vlastne odporúčajú použiť ovládače určene pre XP na Vistu.
    koukal jsem, ale zkoušel jsem to a nějak mi to nebere. Po naistalování ovladačů z XP na Vista se mi nechtěly nainstalovat ani ovladače Vista
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Nevite, jestli se da nejak "prodlouzit" i signal, ke kteremu nemam pristup?Chytam na chate verejny obecni signal, ale velmi slabe. Jde pouzit repeater nebo neco podobneho, aniz bych mel administratorske udaje k signalu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jop, takto to mám na chatě pořešené já. Už si ani nepamatuju, jak to je vlastně nastavené, ale měl by stačit AP s funkcí repeateru+WISP, nastavit mu nějakou adresu z rozsahu té sítě, do které se chceš připojit ( nebo ještě jednodušejí APčku prostě říct, aby si adresu vzalo z DHCP ), pojmenovat vlastí wi-fi síť stejně, jako se jmenuje ta, k níž se připojuješ ( její SSID ), vybrat samotnou hostitelskou síť snad by to mělo být všechno.

    Tady se řešila přesně tato situace se mnou: http://www.svethardware.cz/forum/sho...nguje+repeater
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  2. Komplikovanější propojení staré "wifi" s pc
    Od Polylux1 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2011, 11:36
  3. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 22:08
  4. Prodloužení dosahu Wi-Fi signálu
    Od Arny_CZ v sekci Sítě
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 12-01-2010, 19:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 22:09