ATI X1300 Pro - problém s klonováním
Ahoj lidi,
mám problém z touhle kartou (ATI X1300 Pro) a to, když chci klonovat obraz na TV tak to jde sice dobře, ale klonovaná TV se mě vždycky přihlásí jako výchozí plocha a jede v malém rozlišení (to by nebyl problém), ale do malého rozlišení se mi přepne i monitor(!!!), přitom mě normálně jde na 1280x1024 a nejde mě zaboha zvolit jako výchozí plochu monitor. Viz obrázek
Mám telku připojenou do grafiky a chci se dívat na filmy co mám v PC. Sice to de ale kdo má furt nastavovat rozlišení monitoru :(
OS mám Visty a ovladač na kartu mám poslední verzi 8.
Když sem měl XP tak to šlo v pohodě tak jak to má byt.
Jde o chybu v ovladači? má na to někdo nějaký trik?
mám problém z touhle kartou (ATI X1300 Pro) a to, když chci klonovat obraz na TV tak to jde sice dobře, ale klonovaná TV se mě vždycky přihlásí jako výchozí plocha a jede v malém rozlišení (to by nebyl problém), ale do malého rozlišení se mi přepne i monitor(!!!), přitom mě normálně jde na 1280x1024 a nejde mě zaboha zvolit jako výchozí plochu monitor. Viz obrázek
Mám telku připojenou do grafiky a chci se dívat na filmy co mám v PC. Sice to de ale kdo má furt nastavovat rozlišení monitoru :(
OS mám Visty a ovladač na kartu mám poslední verzi 8.
Když sem měl XP tak to šlo v pohodě tak jak to má byt.
Jde o chybu v ovladači? má na to někdo nějaký trik?
Kdysi jsem řešil něco podobného, ale u nVidie. Pořád to nechtělo chodit, mohl jsem s z toho už zbláznit :angry, pak vydali nové ovladače a vše najednou jelo v pohodě. Třeba to bude taky jen o ovladačích ;) Vyčkej času...
[QUOTE=kane.shw;101558]Kdysi jsem řešil něco podobného, ale u nVidie. Pořád to nechtělo chodit, mohl jsem s z toho už zbláznit :angry, pak vydali nové ovladače a vše najednou jelo v pohodě. Třeba to bude taky jen o ovladačích ;) Vyčkej času...[/QUOTE]
Dík za radu. Doufám, že to opraví brzo ...
Dík za radu. Doufám, že to opraví brzo ...
Skusal si to nastavit aj priamo vo Vistach? Teda nie len v Catalystoch? A skus este jednu fintu a to namiesto klonovania obrazovky, ju daj rozsirit....Ja to ak robim z Notebooku aj s PC ;)
Ve vistách mám nabídku jen na rozšíření. A když tu plochu rozšířím, jak tam dostanu to video do druhé plochy nějak rozumě? nemám s tím žádné zkušenosti
[QUOTE=kerimo;105017]Ve vistách mám nabídku jen na rozšíření. A když tu plochu rozšířím, jak tam dostanu to video do druhé plochy nějak rozumě? nemám s tím žádné zkušenosti[/QUOTE]
No pokial sa to nespravi automaticky (teda program cez ktory to pustas), tak je to uplne jednoduche, Film sa ti rozbehne na monitore a ty ho len jednoducho pretiahnes mysou na TV, tam das F alebo nieco ine (2x kliknes na filom), hodi ta do full screen a pozeras ;)
No pokial sa to nespravi automaticky (teda program cez ktory to pustas), tak je to uplne jednoduche, Film sa ti rozbehne na monitore a ty ho len jednoducho pretiahnes mysou na TV, tam das F alebo nieco ine (2x kliknes na filom), hodi ta do full screen a pozeras ;)