Naštěstí ne. Jednou sice vyhřel EC 550 W, ale nic s sebou nevzal. Teď už mám jen kvalitní zdroje, navíc brzy jdou na recap![]()
Naštěstí ne. Jednou sice vyhřel EC 550 W, ale nic s sebou nevzal. Teď už mám jen kvalitní zdroje, navíc brzy jdou na recap![]()
Mě osobně se to nestalo, ale ve firmě se s tím občas setkám. Nicméně pokud 5 let staré PC má zdroj LC/Maxpower a nafouklé kondíky na desce tak nehledám příčinu a vyhodím desku i zdroj, paměti a případné další komponenty se zužitkují na upgrade podobných "šrotů".
Ne, používám pouze levné zdroje
Ne, používám pouze kvalitní zdroje
Obe varianty jsou vcelku spravne - driv jsem pouzival vzdy levny zdroj, ktery po urcite dobe odesel do kremikoveho nebe - nastesti sebou nevzal zadnou jinou komponentu. Ted neco pres 2 roky pouzivam kvalitni zdroj od fortrona a jsem max spokojen
1. Ano, byl to dražší, kvalitní zdroj
- předchozí komp, Enermax vyšší třídy (přesné označení si nepamatuju) začal pouštět nějakej binec do desky a postupně 3 zlikvidoval, než jsem zjistil, že je to zdrojem. Závada se projevovala poškozováním dat na HDD během 1-3 měsíců, pak odešla základní deska.
2. Ne, používám pouze kvalitní zdroje
Součastnost, opět Enermax (MODU 525W), zdroj sice po měsíci odešel, ale komponenty přežily.
Kdysi, u meho starého Pentia vyhořel, odnesla to floppyna.
U sebe mám levný EC 350W, 2 kondenzátory fuč, celej den se klepu strachy, aby to s sebou něco nevzalo. Šetřím na nový, lepší!
Já musím říct, že zatím jsem měl štěstí. Ani u svých prvních PC, kam jsem z nerozumu dával zdroj EC, to tento přežil. Nedávno jsem opravoval jeden počítač, z kterého se jen zakouřilo a dál nešel pustit. Naštěstí ale odešel jen zdroj, všechny ostatní komponenty byly v pořádku. Ten zdroj jsem schválně rozdělal a viděl jsem úplně popraskanou pojistku, ještě, že tam byla
![]()
Ano, byl to levný zdroj