GA-965P-DS3P (rev. 2.0) memory remapping
Jakou mas verzi biosu? , zaslechl jsem podobny problem a zjistilo se ze ve starsim biosu to bylo a v novejsim ne. Pokusim se to ověřit a ty mužeš zkusit starši/novější bios.
No uz jsou 2 verze biosu F6, mozna by to stalo za vyzkouseni. Jinak kolega co ma 965 DS4 se mi vecer mrkne jestli v biosu ten remap ma. dam vedet
No a muzu se zeptat jaky je vlastne problem?
Ja mam GB p35 a polozku remappingu tam taky nemam. Imho to deska nastavuje automaticky...
Ja mam GB p35 a polozku remappingu tam taky nemam. Imho to deska nastavuje automaticky...
[QUOTE=cool.user;102287]Ja mam GB p35 a polozku remappingu tam taky nemam. Imho to deska nastavuje automaticky...[/QUOTE]
To je dost mozne a skoro bych to u desky ktera podporuje 4+Gb ram ocekaval , ale treba desky Asus P35 tu polozku v biosu maj. (ze by dalsi + pro GB? :))
To je dost mozne a skoro bych to u desky ktera podporuje 4+Gb ram ocekaval , ale treba desky Asus P35 tu polozku v biosu maj. (ze by dalsi + pro GB? :))
Zopakuju dotaz cool.usera
Mas s ramkou nejaky problem? Mas 4Gb a více ram a 64b OS a presto nevidis celou pamet? Je totiz mozne ze to funguje automaticky a polozka v biosu tedy vubec neni.
Mas s ramkou nejaky problem? Mas 4Gb a více ram a 64b OS a presto nevidis celou pamet? Je totiz mozne ze to funguje automaticky a polozka v biosu tedy vubec neni.