Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém se zvukovou kartou od ST-Lab

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    Zdravím,
    dnes jsem si koupil zvukovou kartu - http://www.pc-kvalitne.cz/index.php?...0212093&cm=noC , ale mám s ní problém.

    I po nainstalování ovladačů mi stále Windows XP SP2 píše, že našel nové gameporty atp.. To by šlo, až na ten zvuk. Když pustím cokoliv tak sice zvuk hraje, ale více potichu a bedničky mi leda tak nepěkně šumí.

    OS: Windows XP SP2
    Problém s: ST-Lab 8738LX-2 - http://www.pc-kvalitne.cz/index.php?...0212093&cm=noC
    Bedničky: 2.1 - dvě menší a subwoofer, ze kterých vede jenom jeden zelený JACK.
    Kámen úrazu: Šumění přeřvává zvuk.

    Za jakoukoliv odpověď děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    zkus odinstalovat a znovu nainstalovat ovladače..
    zkus se po dívat do nastavení zvku - jednak zda ti to nenainstalovalo nejaky soft pro nastavení zvuku a zda to nemáš nějak blbě nastavené, pak případně mrkni do start-ovladaci panely - zvuky a zvuková zařízení na nastavení..

    Přetím to asi hrálo normálně ne ? Já jen zda si neinstaloval případně nové kodeky nebo tak něco...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    Ne. Dneska jsem ji koupil a nejedeto..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od fandaa Zobrazit příspěvek
    Ne. Dneska jsem ji koupil a nejedeto..
    tak já se ptal zda předtím nějaký zvuk hrál ?

    jinak zkus přeinstalit ovladače..
    jo a neukazuje to nějaký konflikt ve spravci zařízení ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Maximus12 Zobrazit příspěvek
    tak já se ptal zda předtím nějaký zvuk hrál ?

    jinak zkus přeinstalit ovladače..
    jo a neukazuje to nějaký konflikt ve spravci zařízení ?
    Ano. Předtím jsem měl jinou zvukovku - SB LIVE!...
    Ne, žádný konflikt to neukazuje.

    Bedničky začnou šumět v době, kdy hraje nějaký zvuk. Takže to asi bude těmi ovladači.
    http://hudba.cholerik.cz/zvuk.jpg -- screen (vzhled je balíčkem, je to Win XP )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    355

    Mozna by stacilo ztlumit mikrofonni vstup.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problém se zvukovou kartou
    Od deejaywolf v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-05-2014, 13:15
  2. Problém se zvukovou kartou – nedetekují se připojené reproduktory
    Od thecream v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 26-05-2014, 07:41
  3. problem so zvukovou kartou
    Od xhank v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-07-2013, 15:13
  4. Problém se zvukovou kartou Realtek ALC655
    Od Eldorass v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-04-2013, 18:15
  5. Problém se zvukovou kartou na desce Asus K8V-MX
    Od killabeez v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-11-2012, 21:03