Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 50

Téma: Problém s CPU Intel C2D E6600

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    no cosi sem proved
    toto to vyhodilo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    klasicka hlaska po smazani nastaveni. vejdi do biosu, udelej nejaky ty zakladni nasteveni (bootovani, vypnout floppy...) a skus co na to windows
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    stejná básnička....
    udelal sem vse co je treba aby nabehl system.
    Spis by me zajimalo co s tim
    "re-enter CPU Settings"...

    ještě dost skáče napětí na jádru CPU:
    někdy 1.160 někdy až 1.4
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak po smazani to zapomelo minule CPU, tak to poznalo "nove" a hlasi ti to at pro jistotu prekontrolujes nastaveni

    nebylo by pls foto CELL menu (nebo jak MSI nadava te nabidce kde se nastavuje FSB, nasobic) a advanced bios settings? (tam by mely byt C1E, EIST...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    tady je to foto.. snad je to ono

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tady vse v poradku... co jeste to menu s taktovanim?

    //zapni si smart - druhy foto predposledni polozka
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224


    co je ten smart zač? Co dělá?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Janeks Zobrazit příspěvek
    co je ten smart zač? Co dělá?
    Neboj, to jen kontroluje HDD pri bootu....

    Kdyz zkousis pretaktovat, zkus vypnout "Spread spectrum".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    já netaktím.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    taky sem netaktil
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    je to ok nastavené? Poslat to na reklamaci ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    //EDIT: blbost, pletu si temata. toto sem nepatri

    asi bych uz skusil tu reklamaci. snad nenarazis na vola (nemusis samozdrejme rikat, ze chces taktovat, ale mzues treba rict, ze jsi chtel procesor podtaktovat, aby jsi mel tiche a mene zrave PC)
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 23-03-2008 v 13:10
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    co máte s tím taktováním?? Ten procesor sem netaktil ani to neplánuju, jde o to, že ve win programy ukazují jedno jádro
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    OMG sry, spletl jsem si thread... na to co jsem psal v minulem postu zapomen...

    mas moznost vyzkouset v desce jine dvoujadrove CPU nebo tve CPU v jine desce? treba nejaky znamy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    zkusím nějakou oběť najít....bude to zajimavy, pac jedinej o kom vim ze ma neco podobneho ma cele PC v zaruce....
    zatim diky za pomoc, posilam rb
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. CPU intel E6600 + Windows XP
    Od Mattoni v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-07-2007, 16:55