Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 50

Téma: Problém s CPU Intel C2D E6600

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    tak sem splašil kamoše aby mi to odskoušel u sebe v kompu a mu to normalka ukazuje dvě jadra tak nevim
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: cpu-z.jpg 
Zobrazení: 99 
Velikost: 46.2 KB 
ID: 3203   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: spravce uloh.jpg 
Zobrazení: 84 
Velikost: 64.7 KB 
ID: 3204  
    Naposledy upraveno uživatelem Janeks: 25-03-2008 v 18:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    takze CPU je jednoznacne OK, zbyva deska... nema ten dobrovolnik nahodou i dvoujadro?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    tak seš rychlejši.... teď sem s ním domlouval jestli mi pujčí svoji E6400 a říkal že jo tak to odskousim....
    jen tak mimochodem deska byla už na reklamaci a byla vyměněna za novou tak že by hned dvě špatny po sobě? :-)

    je to kamoš ze školy. ja jen nevěděl jestli ma PC v zaruce jako komplet nebo ne
    Naposledy upraveno uživatelem Janeks: 25-03-2008 v 18:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    mám půjčenou E6400....
    Zase vymazat pamet biosu ?
    Jinak to ukazuje pořád to samé
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    reklamace desky... dvoujadro to proste musi poznat jako dvoujadro

    posledni pokus - stahni a vypal live CD treba kubuntu a podivej se jak si s tim poradi to
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    Ještě tohle: když se po nastarotvani pc zobrazi ta obrazovka biosu (cpu, ram ,disky...)
    Tak to píše, že je tam E6600 (2 CPUs)
    Když dám spravovat, tak to taky píše 2 cpu

    Píše to i u E6400....
    Ten linux stahuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    spravce uloh (ctrl alt del) -> zobrazit -> historie vyuziti CPU... a dal na to asi uz prijdes sam...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    Myslíš, jako, že to tam pořád zobrazuje jen jedno jádro i když je zaškrtlé jeden graf na jeden processor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    myslel jsem, ze mas zaskrtle jeden graf pro vsechny procesory, tudiz vidi obe jadra, jen je prumeruje. prekliknutim na jeden graf na jeden procesor by jsi mel videt klasicky dva grafy vedle sebe

    ale ted se divam ze core temp druhy jadro nevidel... no divny, asi to tim nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    kde to mam v tom linuxu hledat?
    nasel sem toto:
    Naposledy upraveno uživatelem Janeks: 26-03-2008 v 21:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    uz zadne napady co by mohlo byt spatne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    podivej se do system -> Ksysguard v tom kubuntu a kdyz rozbalis localhost, vidis CPU 0 a CPU 1? jestli jo tak mas softwarovy problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43

    66 66 je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    31

    Skus najprv update BIOSu, ak je nejaky novsi. Starsi BIOS moze robit problem pre niektore OS.

    Kedze v Linuxe to ukazuje dve jadra, tipoval by som to na nejaku haluz vo Windows.

    Skus nabootovat WindowsXP CD, dat mu nanovo instalovat Windows na tu istu particiu. Ked instalator najde uz instalovane Windowsy, ponukne ich opravit, tak toto zvol. Malo by to zabrat.

    Ja som mal nainstalovany Windows na single core. Potom som do dosky hodil Dual Core, a Windows ho nepoznal. A kedze sa mi nechcelo preinstalovavat cely Windows, vyssie spominany postup mi pomohol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224


    Je tam cpu0 i cpu1..
    Ale se stejnou verzí WinXP se dřív zobrazovalo dvoujádro normálně. Dokonce byl přeinstalován systém.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    zarucene to musi byt problem win. skus sehnat jiny instalacni medium a znova nainstalovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. CPU intel E6600 + Windows XP
    Od Mattoni v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-07-2007, 16:55