CMR: Dirt WR
Hrajete někdo? Máte už nějakej světovej rekord?
Dneska sem zkusil nějakej zajet a povedlo se :)
Tak mě napadlo udělat tady takovou vývěsku WR.... přidá se někdo?
Můj rekord:
02:28:79
Pikes Peak - krátký C
Audi Quattro S1
... a ještě jsou tam rezervy :p
Dneska sem zkusil nějakej zajet a povedlo se :)
Tak mě napadlo udělat tady takovou vývěsku WR.... přidá se někdo?
Můj rekord:
02:28:79
Pikes Peak - krátký C
Audi Quattro S1
... a ještě jsou tam rezervy :p
na svem pc bohuzel nerozjedu. mel jsem pucenou HD2900XT, hra to spatna neni. ale predchozi rocniky byly lepsi. spis sem zvedav na novou Tocu, ktera ma bezet na enginu z teto hry, uvidime...
Až budu mít zaplaceného Rapida,tak si Dirta stá*nu;) a uvidíš kolik tady najednou bude rekordů:).Teď ale dohraju Test Drive Unlimited...
@...No...Name...: budu se těšit.... ;)
A ještě přihodím další WR:
Pikes Peak - krátký BC
Toyota Cellica GT :p
A ještě přihodím další WR:
Pikes Peak - krátký BC
Toyota Cellica GT :p
Nj, já to neměl zatím moc možnost hrát, když jsem se na to chystal odešel mi komp, takže jsem ještě nezjišťoval jestli má cenu kvůli tomu zapojovat volant. Já jen abych neměl na tebe nějakou výhodu až budu překonávat ty rekordy :p [SIZE="1"]Nj, já vím že s tím pořád vyhrožuju, jenže holt Abit desky putují při reklamaci zřejmě do Abacusu a z tama až někam na Taiwan, takže si ještě tak 2 týdny počkám než mi z czc napíšou že reklamaci nestihli a vrátí mi peníze nebo dají vybrat nové mobo za původní cenu. :angry[/size]
[Edit už mi nejde]
1.Toyota Celica - dejte mi 1500Nm, modlete se za mě a já už ty zatáčky nějak projedu.
2.Suzuki Escudo - nejovladatelnější auto Granturisma 2 - a taky CMR DiRT. Na hrubou sílu Toyoty to bohužel nestačí.
1.Toyota Celica - dejte mi 1500Nm, modlete se za mě a já už ty zatáčky nějak projedu.
2.Suzuki Escudo - nejovladatelnější auto Granturisma 2 - a taky CMR DiRT. Na hrubou sílu Toyoty to bohužel nestačí.
Dobrý :thumb co nejdřív tě začnu řešit :p
Ten Short C a tvý dvě desetiny mi docela vadí :angry :)
No očekávej odvetu....
No očekávej odvetu....
[QUOTE=husky14;115011]Dobrý :thumb co nejdřív tě začnu řešit :p
No očekávej odvetu....[/QUOTE]
No chlapci, sa mi vidi, ze budete mat noveho protivnika :)
No očekávej odvetu....[/QUOTE]
No chlapci, sa mi vidi, ze budete mat noveho protivnika :)
[QUOTE=pegy;115299]No chlapci, sa mi vidi, ze budete mat noveho protivnika :)[/QUOTE]Pojď do toho, čím víc, tím líp ;)
Já teď na to moc času nemám, ale nějakej si určitě najdu....
Já teď na to moc času nemám, ale nějakej si určitě najdu....
Z minulé instalace jsem si neuložil savy => nemám skoro žádné závody zpřístupněné, takže jsem zkusil dát WR hned v prvním.
Chula Vista A - Chevrolet Silverado.
screen 2: Po odrazu
screen 3: Na dorazu :)
Chula Vista A - Chevrolet Silverado.
screen 2: Po odrazu
screen 3: Na dorazu :)
Da sa ten CMR hrat aj na klavesnici? o volante neuvazujem.. Ak to s klavesnicou nejde, tak ostanem pri CSku :D
On se spíš nedá hrát na volantu, je to rychlá arkáda a člověk nestíhá točit, zavání to poškozením volantu. DiRT jedině na klávesnici, jde tu spíš o rychlost reakcí než o preciznost. Jediná disciplína na kterou byl volant pro mě použitelný je Rally Raid T4, kde závodí dakarské trucky jako Kamaz 4911 :)
Možná by šel volant i v T1 (tu jezdím s BMW X3), ale na klávesnici je celej Dirt hratelnej krásně ;)
@elpsycho: teď sem si všim, co to máš na tom prostředním screenu na pozadí za artefakty? To maj být stromy?
[quote=husky14;115011]Ten Short C a tvý dvě desetiny mi docela vadí :angry :)
No očekávej odvetu....[/quote]Po dlouhý době sem znovu instalnul DiRTa....
@elpsycho: Pikes Peak short C je můj ;)
Jdeš do toho po těch letech?
No očekávej odvetu....[/quote]Po dlouhý době sem znovu instalnul DiRTa....
@elpsycho: Pikes Peak short C je můj ;)
Jdeš do toho po těch letech?
Dobrá, zas to nainstaluju :) Sice když jsem to zkoušel nedávno, zabugovaný jízdní model některých aut (nebo možná tratí) + výpadky a rozcházení zvuku motoru mě znechutily natolik, že jsem hru hned zas smazal, ale Pikes Peak bude vpohodě. S 2x vyšším fps než onehdy na 9600GT by mi to i mohlo líp jít :)