Problem pri Boot-ovani
Mam problem pri bootovani.
Delal jsem nejaky zmeny v BIOS-u a pak sem dal save and exit a komp mi nechtel najet do biosu,a zacal mi vypisovat ruzne hlasky
Detecting Floppy A media...
Scanning BIOS Image in Hard drive...
Scanning BIOS Image in Floppy Diskette...-a pri teto hlasce blika posledni tecka a nic se nedeje
Po opakovanem restartovani,vyjmuti baterie,resetu CMOS-u se tato vec opakuje stale dokola.
Mohli by jste mi s tim nekdo pomoct.
Jestli bude treba disketovku s BIOS-em tak to nemam,jinak moje sestava je v podpisu
Delal jsem nejaky zmeny v BIOS-u a pak sem dal save and exit a komp mi nechtel najet do biosu,a zacal mi vypisovat ruzne hlasky
Detecting Floppy A media...
Scanning BIOS Image in Hard drive...
Scanning BIOS Image in Floppy Diskette...-a pri teto hlasce blika posledni tecka a nic se nedeje
Po opakovanem restartovani,vyjmuti baterie,resetu CMOS-u se tato vec opakuje stale dokola.
Mohli by jste mi s tim nekdo pomoct.
Jestli bude treba disketovku s BIOS-em tak to nemam,jinak moje sestava je v podpisu
Vypadá to na poškozený BIOS, ta tvoje deska nemá dual bios? Pročti manuál a postupuj podle návodu pro případ špatně flashnutého BIOSu.
To je jedno, prostě zkus nějakou recovery proceduru podle manuálu. BIOS je asi poškozený a proto se deska snaží najít médium z kterého by ho obnovila ...
Ja mam asi jinou verzi prirucky protoze tohle tam nemam a na strane 64 je navod na instalovani WinXP.
Problem je ale v tom ze aby mi tahle tabulka naskocila tak bytam muselo neco byt,proste to nejede a porad to hlasi to sami co pred tim,nejede ani DEL a tudis se nedostanu ani ku Q-flash
Problem je ale v tom ze aby mi tahle tabulka naskocila tak bytam muselo neco byt,proste to nejede a porad to hlasi to sami co pred tim,nejede ani DEL a tudis se nedostanu ani ku Q-flash