problem s PC ...PLs poradte DULEŽITÉ
mám sestavu : asus p5kc, q6600 quad, asus 8800gt, geil pameti 800 2x2gb 800Mhz , disk starsi na pata.....a mechaniku lg...mam takový problem kdyz pustim hru cod4 ,cod2 , fear, atd...tak kdyz hraju tak v obrysech stinu vidim zelene fleky nebo treba kdyz v cod 2 vlezu do budovy a hejbu s mysi tak na zdech vidim zeelne fleky nebo obrysy stolu, nábytku stiny atd jsou videt zelene lemy , fleky....zkousel jsem menit grafiku , pameti . zkousel jsem ovladace jine starsi novejsi proste nic nepomaha vsechen hardware sjem testoval a nikde zadna chyba ..newim cimt o muze byt prosim poradte zdroj mam 550w eurocase..xanylz@seznam.cz icq : 224136336 dikes...
Je až k nevíře, jak lidi opomíjejí zdroj (nic proti - to je fakt ;), je mi jasné, že když se o to člověk tak nezajímá, tak to mnohdy nenapadne). Zatím neříkám, že je to na 100% zdroj, ale začal bych asi u něj...
Pokud už jsi teda vše ostatní prozkoušel, tak zkus ještě vyměnit zdroj... s tím co máš bych to viděl tak na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Pokud už jsi teda vše ostatní prozkoušel, tak zkus ještě vyměnit zdroj... s tím co máš bych to viděl tak na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Co ovladače čipsetu, máš? Začalo to najednou, nebo to tak je od začátku? Píšeš že jsi zkoušel jinou grafiku, nezbyly v systému nějaké zbytky ovladačů? nemáš možnost na nějaký disk nebo jiný oddíl zkusmo nahodit nový systém, tím se jednoznačně potvrdí nebo vyloučí HW problém.
no ten zdroj je dost hardcore pro takovou setavu. jestli jso vsechno ostatni zkousel, tak vyzkousej i zdroj. a ten eurocase pokud mozno i tak vyhod z okna a sezen si neco co si aspon zaslouzi oznaceni zdroj - minimalne fortron, lepe corsair, enermax, tagan, seasonic
Monitorem? To by musela kdyžtak vypadávat jedna, max. dvě z barev ( pak by celý obraz získával barevný nádech ), resp. ty fleky by tam musely být pořád, nejen v 3D hrách. Osobně bych vrátil grafiku na původní takty, pokud byla přetaktovaná, nebo se pokusil ji i trochu podtaktovat. Začal bych ale u toho zdroje. Ověřil bych i ovladače a zkusil bych otestovat i stabilitu pamětí.
No kdyz pise ze zkousel menit grafiku a pameti a "vsechno" tak uz me napadl monitor. :)
//treba je na okraji stinu nejakej stupen šedé kterou ten monitor (pokud je to teda LCD) prekresluje neskutecne pomalu. Neco jako "Duchy" na LG226 co se tu nedávno řešily.
//treba je na okraji stinu nejakej stupen šedé kterou ten monitor (pokud je to teda LCD) prekresluje neskutecne pomalu. Neco jako "Duchy" na LG226 co se tu nedávno řešily.
Souhlasím, že monitor by to za určitých podmínek mohl být - třeba je háklivý na určitý typ override. Ale jako základ ve shodě s ostatními doporučil věnovat se zdroji. EC obecně nejsou nijak skvělé :(