R Peter R_Virus02
To je to najhoršie obtiahnutie čo som kedy videl ...maximalne krivé a kockaté ..kde si to robil ? SKICAR ?
DrDeath - Heh, ze skicar :D Problem je v tom, ze ten wall som urobil na rychlo a potom sa mi podarilo zmazat PSD-cko :( Viem ze to nie je ziadna konkurencia vytvorom od Papiho alebo Kachny, ale tak co uz :)
jsem věčný začátečník, ale myslím že by byla možná úprava i v jpg,ten monitor vidim oňafanej i já,s mym stařečkem monitorem
Heh, Pitrisek - ty si v ziadnom prispevku neodpustis narazku na tvojho "Starouska monitora" - mimochodom, porovnajte si tento wall z rozpracovanych wallpaperov s tymto - upravil som ho aj v JPEG, ale zazraky s tym uz bohuzial neurobim :( Mimochodom - DrDeath - nechcem byt neprijemny, ale ten tvoj Jin/Jang mi pride ovela viac "Skicarovitejsi", ale nic v zlom, je to pekná práca ;)
[QUOTE=R Peter R;105331]Heh, Pitrisek - ty si v ziadnom prispevku neodpustis narazku na tvojho "Starouska monitora" - mimochodom, porovnajte si tento wall z rozpracovanych wallpaperov s tymto - upravil som ho aj v JPEG, ale zazraky s tym uz bohuzial neurobim :( Mimochodom - DrDeath - nechcem byt neprijemny, ale ten tvoj Jin/Jang mi pride ovela viac "Skicarovitejsi", ale nic v zlom, je to pekná práca ;)[/QUOTE]
jing jang je robeny vo photoshope :) z 1 ciarky a troch kuzkov :) ...
jing jang je robeny vo photoshope :) z 1 ciarky a troch kuzkov :) ...
Vsak ja som nic nepovedal, ze by nebol robeny v PS :) S tym monitorom som zacinal s cistym platnom a trochu to aj na nom vidiet, hlavne tie nekvalitne hrany a obtiahnutia :( Keby som len neodpasol to PSD-cko, tak sa s tym este velmi rad pohram...
[QUOTE=R Peter R;105335]Vsak ja som nic nepovedal, ze by nebol robeny v PS :) S tym monitorom som zacinal s cistym platnom a trochu to aj na nom vidiet, hlavne tie nekvalitne hrany a obtiahnutia :( Keby som len neodpasol to PSD-cko, tak sa s tym este velmi rad pohram...[/QUOTE]
no skus to spraviť v nejakom programe ešte lebo to obtiahnutie je fakt krivé a horzné ( nič v zlom )
no skus to spraviť v nejakom programe ešte lebo to obtiahnutie je fakt krivé a horzné ( nič v zlom )
tak se hned nečil,ja raději připomenu,než opakovaně vysvětlovat,že to na monitoru nevidim.Trochu nervozní?
[QUOTE=DrDeath;104999]To je to najhoršie obtiahnutie čo som kedy videl ...maximalne krivé a kockaté ..kde si to robil ? SKICAR ?[/QUOTE]
Ja bejt tebou, tak si napred zametu na svym pisecku, taky si nestvoril nic zazracnyho... Na plochu bych si to sice nedal, ale nejhur to taky nevypada
Ja bejt tebou, tak si napred zametu na svym pisecku, taky si nestvoril nic zazracnyho... Na plochu bych si to sice nedal, ale nejhur to taky nevypada
[QUOTE=n3oklan;105689]Ja bejt tebou, tak si napred zametu na svym pisecku, taky si nestvoril nic zazracnyho... Na plochu bych si to sice nedal, ale nejhur to taky nevypada[/QUOTE]
Jasne nie je to zlé ale ja som kritizoval obtiahnutie ! to odflákol...
Jasne nie je to zlé ale ja som kritizoval obtiahnutie ! to odflákol...
[QUOTE=MartinMars;107383]Jenom dotaz na autora. Kde seženu monitor výrobce Světa Hardware? :D
GJ[/QUOTE]
haha, to je prave to najlepsie, vpravo dole uz ani logo SHW nemuselo byt, ved predsa tam uz raz je :)
GJ[/QUOTE]
haha, to je prave to najlepsie, vpravo dole uz ani logo SHW nemuselo byt, ved predsa tam uz raz je :)