Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém s tiskárnou HP deskJet 970Cxi

tolpot (5)|26.3.2008 21:41
Dobrosrdečníci potřebuji poradit. Vlastním HP deskJet 970Cxi a po výměně cartrigí černé i barevné (orig.) né a né zprovoznit tisk. Tiskárna na mne neustále bliká ,jako by neměla barevnou kazetu.Přitom jen proběhla ryzá výměna kazet. Mám orig ovladače i soft. PC tiskárnu vidí v tom zřejmě problém není. Slyšel jsem o nějakém restartu čipu, ale nevím o čem je řeč. Když vás něco napadne a poradíte budu velmi vděčen. Díky
Sieben (513)|26.3.2008 22:38
restartovat čip není třeba pokud jsi tam dal novou cartridge(není refilovaná). A je C originální nebo nějaká levnější?

Tento problém se mi stává celkem často, pomáhá vyndat cartridge(dále jen C) a očistit kontakty v tiskárně a na C... -rukou přejet ty kontakty vc tiskárně a i rukou setřít nečistoty -toto mi pomáhá z 80%

Zkus taky podržet tlačítko pro výměnu inkoustu

Jinak taky dát C do tiskárny, tiskárnu třeba natvrdo vypnout - vytáhnout ze zásuvky, zapnout, vyndat C...zkusit jeslti se umoudřila.

Návod na reset cartridge:
http://www.misterinkjet.com/hp45_15reset.htm

A pokud nic nepomůže, jestli máš možnost zkus dát tu problematickou C do jiné tiskárny a pokud to bude dělat i tam, tak je vadná
tolpot (5)|27.3.2008 21:05
Díky za radu,ale nic mne z toho nepomohlo. C jsou orig od HP .Zřejmě je v pytli barevná C. a nebo tiskárna. Zkusil jsem i odkaz, psí kusy a nic, Ale i tak dík.
aumirek (166)|27.3.2008 22:28
no mi pomáhá to co psal tolpot a pokud ani toto vypodložím navrch C kouskem kartonu at to více tlačí podotýkám mám sice jinej typ ale také HP
kane.shw (1231)|27.3.2008 22:30
Musí to chodit i jen s jednou náplní. Zkus tam nechat jen jendu, ve tvém případě tu černou (když už předpokládáš že není v pytli) a pokud to bude chodit normálně, tak to pak zkus jen s tou barevnou a zbytek už je dedukce ;)
Sieben (513)|27.3.2008 23:01
no co já vím, tak mě tiskárny HP nechtěli jet když tam nebyly obě C.

Jinak jeslti máš nějakou starší C...tak tam dej černou + berevnou starou C...jak se to bude chovat a pak naopak...zjistit, jeslti to je tou barevnou C, nebo kontakty-tiskárnou.

A pokudj si z Brna, můžu ti pomoct, mám v práci pár C navíc:D

Apropo: to tlačítko pro ten iknoust..držel si ho jak dlouho? je třeba tak 5s...
aumirek (166)|28.3.2008 11:43
[QUOTE=kane.shw;105398]Musí to chodit i jen s jednou náplní. Zkus tam nechat jen jendu, ve tvém případě tu černou (když už předpokládáš že není v pytli) a pokud to bude chodit normálně, tak to pak zkus jen s tou barevnou a zbytek už je dedukce ;)[/QUOTE]
HP čka alespon ty co znám zásadně nepojedou s jednou kazetou musí tam bejt třebas i prázdná
kane.shw (1231)|28.3.2008 11:53
Tak nevím :notsure, moje HP840C jela v pohodě i jen s jednou náplní... Stařičký Lexmark valil taky úplně v pohodě :rolleyes:

Připadá mi uhozené, aby mě výrobce nutil :mistake, že musím mít v tiskárně obě náplně, i barevnou, třeba když tisknu jen text černobíle :stupid

Ale samo neznám každý model HP ;), ale pokud je to pravda, tak si na to jistě budu v budoucnu před koupí dávat pozor!
Sieben (513)|28.3.2008 17:34
[QUOTE=kane.shw;105488]Připadá mi uhozené, aby mě výrobce nutil :mistake, že musím mít v tiskárně obě náplně, i barevnou, třeba když tisknu jen text černobíle :stupid[/QUOTE]

Tak to si nikdy nekupuj EPSON, to budeš překvapen..ten totiž odmítá tisknout i když máš prázdnou C...ale nepoužiješ ji k tisku..prostě netiskne..

A co mám já v práci HP, tak ta nejede bez obou C
HP DeskJet 1100C
-teď sem to vyzkoušel:)