Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Recenze MP4 přehrávačů a sluchátek na TVF

P@pi (1519)|27.3.2008 17:41
Zdravím všechny,
vzhledem k mému dalšímu zaměření - recenze MP4 a pravděpodobně i sluchátek a okolo - bych rád věděl, co byste rádi v recenzích viděli. Co Vám chybí? Co se nelíbí?

Moje první recenze je zde: https://www.tvfreak.cz/recenze-sony-nwz-a818-8-gb-mp4-ve-jmenu-kvality/2405

Co se týče fotek přístroje, ty musím zlepšit, o těch vím.

Možná budou v plánu i sluchátka (možná), proto bych rád věděl, jakou metodiku byste rádi viděli?

Oceňuji každý názor, děkuji.
...No...Name... (586)|27.3.2008 19:00
Jak jsi sám řekl,fotky by to chtělo lepší...No a druhá věc.Mohl bys rozšířit poslechovou část...tím myslím napsat ke každému hudebnímu stylu pář řádků o zvukovém podání...tohle krátké shrnutí je až moc krátké...Taky by bylo lepší,kdyby bylo na test více typů sluchátek.

No a taky se mi moc nelíbí to pravítko;)

Celkově se mi recenze moc líbí...Takže držím palce k další tvorbě:thumb

//jdu to ještě jednou pročíst...jestli jsem něco nepřehlédl...
P@pi (1519)|27.3.2008 19:16
Poslechovou část určitě. Vím, jenže to byl můj první produkt, takže se to těžko srovnává. Vlastně jsem to mohl porovnat pouze s mobilem či PC, což není moc přímé srovnání.

Na druhou stranu příliš komentovat zvuk je věc ošemetná (když mám v ruce jeden přístroj, který s ničím porádně neporovnám), takže myslím, že dvoje sluchátka zatím v pohodě stačí :-)).

Pravítko jsem tam dal proto, že se mi zdálo, že fotek shora je už dost. Zkusím sehnat něco jiného na porovnání. Jestli máš nápad co třeba? Mince je malá a plyšáky maji všichni :D. Mobil mám zase moc otřískaný, to radši nebudu veřejně vystavovat... Zkusím něco najít :-).

EDIT: maximálně bankovku, to je tak cca stejně :-)).

No jo no, fotky se nepovedly. Teď už je nový monitor, takže to snad poznam, ale i tak ta zrcadlovka je hrozně tmavá oproti kompaktu :(.

Díky za názor. Případně kdybys měl ještě něco k těm sluchátkům, třeba odkaz na pěkné testy apod.
...No...Name... (586)|27.3.2008 21:49
To pravítko neber až tak vážně...Klidně ho tam nech,to byla jen taková "připomínka nepřipomínka"...protože to pravítko se mému oku moc nelíbilo:D...

Když jsem pročetl pár testů MP3/MP4 přehravačů,tak jsem zjistil že ti vlastně nemám co vytknout...Protože zvuk se u všech,tak jako u tvé,shrnoval jen do pár odstavců...Takže pokud to přiště víc rozvedeš,budeš asi první...tím tě nechci odradit,ale podpořit;).