Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Ve skriptu došlo k chybě...

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Eso Rimmer
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    27

    Mám takový problém. V nápovědě programu mi to po kliknutí na určité odkazy háže tuto chybu:



    Nevíte někdo jak to opravit? Nevšiml jsem si, že by to dělalo na netu (konec konců používám Operu). Tuto chybu dostávám jen v té nápovědě, která běží pod IE. Nepovedlo se mi přijít na to kde je zakopaný pes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    chyba je v zdrojáku té nápovědy -špatně naprogramovaný.

    Tohle mi občas dělá ICQčko při zobrazování reklamy(chyba je na jejich straně) ( ano používám ICQ 5.1, sypu si popel na hlavu )

    Je to hrozně otravný, ale asi s tím nic neuděláš, leda bys napsal na podporu softwaru(Autodesku) a nebo si rozdělej zdroják toho html, najdi vadnej skript a oprav si to ...jiná pomoc asi není, nebo stáhni novější help

    __
    snad neplácám blbiny, nejsu si na 100% jistej
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Eso Rimmer
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    27

    No nevím, já mám dojem že u kámoše to tuhle chybu neháže. Spíš bych to viděl na nějakou chybu v IE nebo tak něco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    no podle ikonky máš IE7, co má kamarád?
    Může být taky chyba v instalaci - souboru ze kterého chce číst.
    Já osobně is mylsím, že je chyba v tom programu, že se odvolává na něco, co tam není,nebo pod.
    Reinstal ti radit nebudu, to je jak s kanonem na vrabce.

    Ale zeptám se na něco jinýho, dělá to od začátku, nebo až teď? (nebo jsi až teď vjel do helpu?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Co zkusit IE6? Ten je mnohem kompatibilnejsi a me prijde PODSTATNE lepsi... jinak je preci lepsi nastavit aby se htmlko oteviralo v Opere/Firefoxu, ne? (myslim vcetne te napovedy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    110

    Jestli je to chm, tak to myslím Firefox neumí. Downgradoval bych Internet explorer na 6 (pokud to jde).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-10-2013, 23:02
  2. V aplikaci Railworks 2 doslo k chybe
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2011, 21:51
  3. PHP - automatická aktualizace skriptu
    Od panpelisek v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 01:18
  4. Jak opravit Windows XP po chybě aplikace?
    Od fanynek v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 11:33