otvaranie ponuky
Vie mi niekdo poradit kde si mam nastavit aby mi po pripojeni USB kluca popripade inych veci,alebo vlozenie CD do mechaniky ,vyskocila ponuka co chcem urobit.Akosi mi to nejde,ani pri nastaveni priamo na mechanike.
To ti závidím, já bych naopak potřeboval tuto zbytečnou zdržovací automatiku vypnout.
Protože WoknA nikdy neví co a čím chci dělat. A když nastavím žádnou akci tak to příště udělaj znovu. Asi se to bude dát vypnou úpravou registru.
Protože WoknA nikdy neví co a čím chci dělat. A když nastavím žádnou akci tak to příště udělaj znovu. Asi se to bude dát vypnou úpravou registru.
Vypnout to můžeš tím, že dáš "neprovádět žádnou akci" a někde dole je ještě zatržítko, aby si tu akci zapamatoval.
[QUOTE=Josup;105501]To ti závidím, já bych naopak potřeboval tuto zbytečnou zdržovací automatiku vypnout.
Protože WoknA nikdy neví co a čím chci dělat. A když nastavím žádnou akci tak to příště udělaj znovu. Asi se to bude dát vypnou úpravou registru.[/QUOTE]
XP Pro: spustit: gpedit.msc -> šablony pro správu -> systém -> vypnout automatické přehrávání (cca 10tá položka)
Nebo TweakUI: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx (lze myslím nastavit i pro jednotky a mohlo by to řešit původní dotaz)
Registry jdou také viz. google
Protože WoknA nikdy neví co a čím chci dělat. A když nastavím žádnou akci tak to příště udělaj znovu. Asi se to bude dát vypnou úpravou registru.[/QUOTE]
XP Pro: spustit: gpedit.msc -> šablony pro správu -> systém -> vypnout automatické přehrávání (cca 10tá položka)
Nebo TweakUI: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx (lze myslím nastavit i pro jednotky a mohlo by to řešit původní dotaz)
Registry jdou také viz. google
Jestli používáte třeba TuneUp Utilities či podobný software, tak ty to uměj většinou taky vypnout - je to někde v nastavení daného softwaru :-)
[QUOTE=palomm;105496]Vie mi niekdo poradit kde si mam nastavit aby mi po pripojeni USB kluca popripade inych veci,alebo vlozenie CD do mechaniky ,vyskocila ponuka co chcem urobit.Akosi mi to nejde,ani pri nastaveni priamo na mechanike.[/QUOTE]
Mal som podobny problem a znicil som si to softom na emulaciu PC VmWare Player, az po odinstalovani tochto softu som to rozbehal alebo dokonca az po reinstale Win XP ... Inak by sa to dalo nastavit, aspon u mechanik ked si das vlastnosti a automaticke prehravanie ;)
Mal som podobny problem a znicil som si to softom na emulaciu PC VmWare Player, az po odinstalovani tochto softu som to rozbehal alebo dokonca az po reinstale Win XP ... Inak by sa to dalo nastavit, aspon u mechanik ked si das vlastnosti a automaticke prehravanie ;)
[QUOTE=Intri;105519]Vypnout to můžeš tím, že dáš "neprovádět žádnou akci" a někde dole je ještě zatržítko, aby si tu akci zapamatoval.[/QUOTE]
To bohužel není řešení, protože i když to nastavíš, tak příště to otravné okno vyskočí stejně znova. Sám jsem to už přestal řešit a holt ho musím vždycky zavřít
To bohužel není řešení, protože i když to nastavíš, tak příště to otravné okno vyskočí stejně znova. Sám jsem to už přestal řešit a holt ho musím vždycky zavřít