Geil PC6400 2x512 - jakou RAM přidat?
Mám v počítači paměť Geil PC6400 2x 512MB (DDR2, 800MHz, CL5) a chtěl bych zvětšit operační paměť.
Jsou tyto varianty:
1) Přidat 2x 2GB - Líbí se mi A-Data Vitesta, bude to fungovat? Nebude lepší zůstat u stejné značky (Geil)? Bude takováto kombinace mít dopad na výkon?
2)Geil 2x 512 vyhodit a místo toho dát A-Dat Vitesta 2x 2GB
Jaká varianta je výhodnější?
Samozřejmě u první varianty bych musel přejít na Windows Vista 64bit aby mi to k něčemu bylo, ale i u druhé bych taky možná zvažoval.
Díky
Jsou tyto varianty:
1) Přidat 2x 2GB - Líbí se mi A-Data Vitesta, bude to fungovat? Nebude lepší zůstat u stejné značky (Geil)? Bude takováto kombinace mít dopad na výkon?
2)Geil 2x 512 vyhodit a místo toho dát A-Dat Vitesta 2x 2GB
Jaká varianta je výhodnější?
Samozřejmě u první varianty bych musel přejít na Windows Vista 64bit aby mi to k něčemu bylo, ale i u druhé bych taky možná zvažoval.
Díky
Stará paměti se snažit prodat (i když při dnešních cenách) a koupit 2x2GB A-Data EE :thumb
Btw. jaký je zbytek sestavy? Taktuješ?
Btw. jaký je zbytek sestavy? Taktuješ?
Přesně jak říká kane.shw.
Jinak, máš nějaký důvod pro Vistu, kromě toho, že chceš, aby ti nic nefungovalo ? Ono na to jsou totiž třeba certifikované ovladače a ty pochybuji, že seženeš. Na druhou stranu, XP x64 jsou na tom s podporou driverů mnohem, MNOHEM lépe.
Jinak, máš nějaký důvod pro Vistu, kromě toho, že chceš, aby ti nic nefungovalo ? Ono na to jsou totiž třeba certifikované ovladače a ty pochybuji, že seženeš. Na druhou stranu, XP x64 jsou na tom s podporou driverů mnohem, MNOHEM lépe.
Ohledně té ankety: S Vistou jsem měl dost problémů, není to zrovna dodělaný systém. Zkoušel jsem 64-bit tak i 32-bit. Problémy byly srovnatelné