Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Ako zistim IP vo Viste?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10

    Cav. Ako zistim aku IP mi hodil router v operacnom systeme Vista Ultimate?
    V XP stacilo ist do Ovl. panely-> Sitova pripojeni a ked som klikol na sietovku, dole vlavo mi ukazalo aku mam IP.
    Viete niekto ako tuto IP zistim vo Viste? Hladam hladam a nic :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    skus start-> spustit -> "cmd" -> "ipconfig"

    a jinak se k tomu proklikas pres centrum siti a sdileni (vistu ted nemam po ruce, ale problem to neni)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    44

    Presne jak pise mech13, byl rychlejsi. Tak aspon pridam alternativni postup pac Visty nemaji volbu Spustit ve Start menu

    WinKey+R --> cmd --> ipconfig

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Ve Vistách je to s příkazem Spustit ještě jednodušší. Stačí v nabídce Start napsat do pole pro vyhledávání "cmd" a odentrovat.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: visty.png 
Zobrazení: 116 
Velikost: 250.1 KB 
ID: 3372  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    a já to ve Vistách furt hledal: spustit..a nenašel sem to....tak sem ro řešil crtl+shift+esc (task manager) a dam sem dal spustit a cmd...díky za dobrou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele Matajon
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    131

    Kdyby někdo přece jenom po dříve uvedených postupech chtěl nabídku Spustit zpátky -
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: run.png 
Zobrazení: 121 
Velikost: 112.1 KB 
ID: 3374  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    co takhle www.mojeip.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    co takhle www.mojeip.cz
    Citace Původně odesláno od kiwibibo Zobrazit příspěvek
    Cav. Ako zistim aku IP mi hodil router v operacnom systeme Vista Ultimate?
    ehm
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Mno kdyby jsi věděl o čem mluvíš,tak víš,že ten server má scripty na vnitřní,vnější a hostname so ... má odpověď byla správná
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No vnitrni adresu to mojeip.cz (aspon mne) ukazuje blbe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    No vnitrni adresu to mojeip.cz (aspon mne) ukazuje blbe.
    A me ju neukazuje vubec... Takze tolik o tom jak je ten script uzasnej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    mě ukazuje vždycky dobře ... a to sem skovanej za několika routery ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Mi neodhalí ani http proxy s x-forwarded-for.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér Avatar uživatele Dwarlin
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    co takhle www.mojeip.cz
    Je zasadny rozdiel medzi vonkajsou a vnutornou ip...to len tak bokom...

    Cez Centrum siti a zdileni: iba si ho otvor, klikni si tam na nastavenia a tam na vlastnosti TCP/IP4...nic viac nic menej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele Dwarlin
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    Mno kdyby jsi věděl o čem mluvíš,tak víš,že ten server má scripty na vnitřní,vnější a hostname so ... má odpověď byla správná
    keby bolo take jednoduche zistit vnutornu ip cez scripty tak by sa zrejme nerobili rozdieli medzi vnutornou a vonkajsou...je to ako tvoje rodne cislo, pokial ho ty niekomu nedas tak ho nik nema...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RAM ve Vistě a windows 7
    Od machja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 17:52
  2. Zvuk vo viste prestane ist
    Od Vepo57 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-04-2009, 11:02
  3. Windows Vista: Zmena jazyku vo Viste???
    Od nofx_01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 21:25
  4. ikony ve Vistě
    Od marekpevný v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 07:40
  5. Screenshoty ve Vistě
    Od Vezir v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 11:58