Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Jaký systém pro zálohování a obnovu dat používáte?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    • Acronis
    • Paragon
    • Symantec
    • Jiný
    • Nezálohuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    momentalne nezalohujem, vacsina mojich dat je tzv. nepotrebnych, ak o ne pridem tak sice nastve ale niesu pre mna smrtelne dolezite a navyse sa daju znova vyhladat/skopirovat/vytvorit, pokial sa vsak najde nieco co potrebujem mat odlozene s vyssou istotou, tak to supnem na oba disky pripadne vypalim kopiu na DVD, zalezí od toho co to je a ako dlho by to malo vydrzat kym sa z toho stane dalsi nepotrebny subor

    ------------
    predsa len zalohovanie sa tyka viac kompov ktore nesluzia ako HOME user, okrem fotiek a dokumentov ma v tomto prostredí nenapada nic ine na zalohovanie (audio/video do toho moc neratam) no prist o databazu klientov by vyslovene firmu polozilo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Symantec
    Jiný

    Na image nortona ... naklasicke zalohy je to ruzne podle prostredi cobian, zalohovani v SBS ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Jak co - na data dávkové úlohy, na zálohu celého disku cosi v Linuxu, ale to jen naprosto vyjímečně při brutálních experimentech a na název programu si teď nevzpomenu. Na pravidelnou kopii záloh pak USB harddisk.
    Doma zálohuji dost nepravidelně. Programy kopíí do práce, fotky na DVD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    nezálohuji nemám tam nic duležitého a to co mám dám na DVD jednou za rok nebo více reinstal a je to vyřešeno
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Nezálohuji, jen ve výjimečných případech pomocí Acronisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3

    V jednoduchosti je síla :-), proto pro má data bohatě stačí robocopy na druhý disk, který je určen jen pro zálohy a pro SWAP (pagefile).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Nezálohuji, jako obyčejný student střední školy mam v PC jen minimum dat které by za to stály. Fotky z akcí apod. mám na hdd i na dvd, a těch pár školních věcí na flešce
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Zálohujem pomocou Acronis - nie že by som mal na disku nejaké cennosti, ale reinštalovanie je takto oveľa rýchlejšie (zálohujem celý disk)- otázka cca 10-15 minút.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    pravidelne nepravidelne zaluhuju pouze datovy soubory Outlooka (kontakty, kalendar, poznamky), fotky a Mirandu
    zabalim a natlacim na jedno FTP

    na ruzny veci do skoly (semestralky, bakalarku a pod) vzdycky pouzivam SVN, takze zalohovat neni potreba

    PS: Akorat pravidelne zalohuju cely PDA, kdyby nahodou nejak mrzlo a musel jsem udelat HR Na to pouzivam Sprite Backap, kterej jsem dostal k zarizeni zadarmo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Pouzivam Acronis, ale zalohujem len instalciu Windowsu + druhu zalohu s nainstalovanymi vsetkymi programy, ktore potrebujem k zivotu (Office, players, WEB prehliadace....). ked mi rupne system, obnovim to za 20 min, doinstalujem aktualne ovladace + zaplaty a som tam kde som skoncil
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Zalohuju na druhy disk (stejne jako nekdo predemnou na swap+zaloha) pomocí klávesy F5 v total commanderu

    Fotky, MP3 (v zivote uz bych je nedal dohromady, kdybych o ne prisel), Dokumenty (prace+skola) a historii z Mirandy (to sou poklady panečku)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Používal jsem Ghost z dosu. Po výměně desky se stal nefunkční, tak používám zdarma Seagate DiscWizard, což je ořezaný Acronis. Zálohuji celý obraz na druhý disk a pracovní data ještě Nerem na CD. Nicméně všechny moje pracovní data mají pouze jednorázovou krátkodobou použitelnost a pak již nemají využitelnou cenu z důvodu neaktuálnosti. V podstatě skladuji smetí.
    Takže k založení dat do doby použití mi stačí disketa, ale zálohuji spíše pro stýčka Příhodu než z nutnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Pouzivam Memeo (pribaleny k Seagatu) a Cobian Backup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    106

    Dřív CD ale to nejdúležtější (projekty do školy) mají dočasný charakter, koupil jsem My book pro všechny důležité instalace, fotky i filmy... Vlastně mám teď v pc 250GB disk jen na Windows + programy...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. IM klienti: Jaký používáte messanger?
    Od Smeli v sekci Internet
    Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 10-07-2011, 11:31
  2. Jaký CMS používáte
    Od HiLow v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-11-2010, 10:59
  3. Jaký program na zálohování?
    Od michal.kolesa v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 26-03-2010, 02:02
  4. Jaký typ RW media používáte?
    Od Jiziii v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-06-2008, 10:26
  5. Chlazení procesorů: Jaký používáte chladič na AM2 ?
    Od Jester55 v sekci Chlazení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 10:22