Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Pochlubte se novou sestavou a podělte o postřehy při stavbě

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    12

    Ahoj,
    tak po cca 5,5 letech konečně jsem postavil nový kompík. Hurrrá, konečně si už nemusím o možnostech dnešních pc a her jen číst

    Moje sestava:
    DESKA: Gigabyte EP35-DS4
    PROCESOR: C2D 8200 2,66 GHz@3,6 GHz 1,296V + AC Freezer 7 Pro
    PAMĚTI: 2Gb kit Geil DDR2 Ultra Plus 4-4-4-12 1066 MHz@5-5-5-15 1080 MHz 2,3V
    GRAFIKA: Gigabyte 8800GT Zalman GPU700 MHz, RAM 1800 MHz @GPU 750 MHz RAM 1900 MHz
    ZDROJ: Point of view black diamond 500W
    CASE: Gigabyte 3D Aurora
    DISK: WD Caviar 500Gb
    ZVUK: Creative SB X-Fi mX Xtreme Audio, bulk

    Zatím jsem naprosto nadšený výkonem! Už se těším až si zahraju Crysis. Prozatím jsem to protáhl pouze cvičně 3Dmarkem05 - default cca 17900 bodů/oc 22000 bodů. Nebylo na to zatím moc času pak postnu přesné výsledky i 3dmarku06. V přetaktování budou mžná taky ještě změny. Bych potřeboval týden volno)
    Jsem nadšený předvším z desky, case a procesoru - přetaktování hrou Teda nerad bych to zakřiknul, ale zatím všechno bez problémů
    Jediný přehmat zatím vidím ve výběru grafiky - nejde o výkon, ale ten ZALMAN, co otřesně hlučí, asi jako cd v mechanice na plné otáčky. Když jsem ho zkusil zbrzdit rukou, tak sestava byla téměř neslyšitelná. Ty ventilátory Aurory jsou skvělé. Takže do budoucna Accelero S1 (rev. 2) + ventilátor.
    Nevím jak vy, ale mně je opět trochu líto, že to mám již postavené. Podle mě PC nejlepší stavebnice

    Zatím čau, těším se na vaše postřehy.
    Rotík
    Naposledy upraveno uživatelem rotik: 01-04-2008 v 01:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Trosku nerozumim volbe pameti: Pokud je tam 4Gb ram pak je to super sestava ale ty pameti stojej neskutecnej ranec. Jestli je to jen 2Gb kit tak je to v dnesni dobe zbytecne malo a moc to neodpovida tomu jak je zbytek sestavy nabušenej (2*2 A-Data jsou za 1700,- a na 450fsb (resp tvojich 443) pro slusnej OC stacej)
    Ze gigabyte nejde regulovat je znamý nedostatek. (naprosto nepochopitelná chyba, pridaj paradni chladic za nekolik set a znemoznej ho vysokejma otackama, zkusil bych snizit napeti odporovou redukcí).

    P.S. kam se hrabe lego
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 01-04-2008 v 01:19
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od rotik Zobrazit příspěvek
    Nevím jak vy, ale mně je opět trochu líto, že to mám již postavené. Podle mě PC nejlepší stavebnice
    JJ, když vše funguje jak má, a v ničem není nepochopitelný problém, tak je to jen radost...

    Btw. přeju ti, ať ti dlouho a dobře slouží, jen ke tvé spokojenosti
    Taky mě to za pár dní čeká - snad teda, už jsem to odkládal tolikrát
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    12

    No tak už jsem to tam trochu změnil. Paměti jsem původně chtěl 4Gb, ale protože jedu na XP 32 bit,tak jsem to zavrhnul a mám ten 2Gb kit od geilu, jehož obrovskej potenciál teprve objevuju Njn. známá věc s chladičem, nepovedlo se podchytit vše (někd už jsem byl z toho věčnýho čtení diskuzí fakt mimo, že jsem něco prošvih Ale pokud to bude jediná moucha, tak to neberu jako pohromu,ten arctic bude určitě radost montovat. Jinak musím říct, že ten Freezer7 Pro chladí dle mě víc než dobře. Procesor na 3,6 GHz a při spuštěným orthosu koukám, že na jádrech teploty 44 a 48°C, dle hw monitor... Tak snad to není blaf.

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    JJ, když vše funguje jak má, a v ničem není nepochopitelný problém, tak je to jen radost...

    Btw. přeju ti, ať ti dlouho a dobře slouží, jen ke tvé spokojenosti
    Taky mě to za pár dní čeká - snad teda, už jsem to odkládal tolikrát
    Díky za přání, tobě též good luck!
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 01-04-2008 v 02:19 Důvod: sloučeno, příště používejte tlačítko "EDIT" ! thx
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Citace Původně odesláno od rotik Zobrazit příspěvek
    na jádrech teploty 44 a 48°C, dle hw monitor... Tak snad to není blaf.
    Snad ne, zkusil bych to pro jistotu ještě třeba CoreTempem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    12

    Zdravím všechny,
    tak jsem dnes na grafiku osadil Accelero S1 + turbo module a hlučnost počítače absolutně zmizela. Je teď opravdu tichý. původně jsem zkoušel bez ventilátorů, ale teplota po zátěži byla 62°. Není to sice až tak moc, ale chtěl jsem to srazit. Turbo modul je téměř neslyšný, teplota po dlouhodobé zátěži 45° a v klidu 39°. Je to krása, zatím vše funguje, jak má...
    čekal jsem,že sem bude psát víc lidí... Se pochlubte, co máte v casu vy
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: mujkomp.jpg 
Zobrazení: 144 
Velikost: 1.06 MB 
ID: 3895  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Pochlubte se vnitrkem sve skrine
    Od Salamander v sekci Skříně
    Reakcí: 1536
    Poslední příspěvek: 11-03-2017, 15:06
  2. problémy s novou sestavou
    Od hanysolo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-08-2013, 17:53
  3. Vaše domácí síť. Pochlubte se.
    Od JuraS. v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 08:20
  4. Problém s novou PC sestavou
    Od johny_morte v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-06-2010, 11:20
  5. Problém s novou sestavou ,prosim poraďte
    Od R4YNE8 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 19:30