Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: eXistuje vubec takovy case?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    68

    Zvazuju vymenu case, kriterium krome kvalitniho materialu a zpracovani je:

    pro ATX
    - alespon 6 pozic na 3.5"
    - alespon 2 pozice na 5.25"
    - prostor mezi poslednim rozsirujicim slotem a podlahou case > 6cm ( pro umisteni HD3870 s Accelero + 12cm
    fan) aby to melo odkud sat vzduch

    Pokud nekdo mate tip poradte prosim, jsem stravil hledanim uz asi 3 hodiny na vetsich shopech s PC komponety a zatim nez zazracneho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    A co třeba Sharkoon Rebel - verze Rebel 12 je zrecenzovaná tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    A co třeba Sharkoon Rebel - verze Rebel 12 je zrecenzovaná tady
    Citace Původně odesláno od czolaf Zobrazit příspěvek
    - prostor mezi poslednim rozsirujicim slotem a podlahou case > 6cm ( pro umisteni HD3870 s Accelero + 12cm
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    - prostor mezi poslednim rozsirujicim slotem a podlahou case > 6cm ( pro umisteni HD3870 s Accelero + 12cm
    fan) aby to melo odkud sat vzduch

    no... posledni rozšiřující slot většinou nebývá PCIe x16, ten je blíž k procesoru ne???Co máš za desku???
    EDIT: sry, ty to maš v podpisu...CF, tak to jó...
    Imho-cenovej strop?
    Do toho Centuriona se to vejde v pohodě???
    Co se tak divam na tu desku, všechny sloty jsou PCIe x16?(verze 1 nebo 2?) nebo jak to tam je?páč jestli jsou stejný, tak to dej do těch tmavě modrejch-ale asi nebudou, když to tak nemaš, na czc pišou všechn x16, takže to asi bude 2sloty verze 2 a 2sloty verze 1(tj. verze 2 x8).

    //kurňa, to sem se do toho zamnotal


    "rejp: crossfire kdyz uz :P" - jasně díky
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 01-04-2008 v 17:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    EDIT: sry, ty to maš v podpisu...SLI, tak to jó...
    rejp: crossfire kdyz uz :P

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Co se tak divam na tu desku, všechny sloty jsou PCIe x16?(verze 1 nebo 2?) nebo jak to tam je?páč jestli jsou stejný, tak to dej do těch tmavě modrejch-ale asi nebudou, když to tak nemaš, na czc pišou všechn x16, takže to asi bude 2sloty verze 2 a 2sloty verze 1(tj. verze 2 x8).

    Problem je v tom ze kdyz da do druhyho tmavemodryho slotu grafiku tak zabije polovinu pci slotu, coz ciste jen teoreticky za predpokladu ze ma clovek treba zvukovku a nejakej tv tuner znamena pruser...
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 01-04-2008 v 17:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    A jo jsem lama sorry...

    Jsem si neuvědomil, že u té Rebel12 tak smutně pořešili ten zdroj a disky umístili až pod něj . To mi připadá dost humus, jelikož už tak je to věž jak od Tolkiena, takže ta klasická šachta pro mechaniky musí dostačovat maximálně.

    No každopádně nevyhovuje, uznávám Leda, leda - řízi, říz, kutil forever
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    Jsem si neuvědomil, že u té Rebel12 tak smutně pořešili ten zdroj a disky umístili až pod něj . To mi připadá dost humus, jelikož už tak je to věž jak od Tolkiena, takže ta klasická šachta pro mechaniky musí dostačovat maximálně.
    Ono pruser je ze i 90% bigtoweru umistuje platformu pro umisteni atx desky hned k zemi. Vzpominam si snad na jedinou skrin ktera by temto pozadavkum vyhovovala, pac dole mela prostor pro pripravu vodnika, ale ani za sex s carmen electrou si nevzpomenu jak se menovala...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Cha, mam to, ses machr coole http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51131
    http://www.coolermaster.com/products...t=detail&id=16

    Ted uz jen zbejva se zamyslet nad tim jestli neni lepsi investovat do jine desky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    68

    CF jedine CF..

    Pri osazeni 4 vsech 4 slotu je to x8 x8 x8 x8.

    Vymenit desku? ses zblaznil minuly tyden jsem ji koupil <;o)), vyberu jsem venoval dost casu a pripadlo mi ze MSI ma asi nejlepsi rozlozeni slotu.

    Centurion by to asi zvladl, ale blbe kdyz se podivas na prvni obrazek je jasny ze by byl problem tam nacpat grafiku s accelerem.

    Case potrebuje vymenit uz jen protoze mam malo pozic na disky a tak chci neco poradnyho. Jeste si pohravam s myslenkou ze obe ty grafiky prodam (ta druha je jeste nerozbalena) a dam tam ultimate verze co maji jen pasiv ale na to potrebuju poradnou skrin kde bude spravne proudit vzduch.


    edit: a to je tam fotka jeste bez ventilatoru na tom acceleru, to proste nejde zabira to moc mista. Ostani PCI sloty vubec nepotrebuju za me by tam vubec nemuseli byt stacilo by mi 4x PCIE
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCN1482.JPG 
Zobrazení: 197 
Velikost: 995.7 KB 
ID: 3424   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCN1483.JPG 
Zobrazení: 172 
Velikost: 993.8 KB 
ID: 3425  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od czolaf Zobrazit příspěvek
    Pri osazeni 4 vsech 4 slotu je to x8 x8 x8 x8.
    Ty tam plánuješ nacpat 4 karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Ty tam plánuješ nacpat 4 karty?
    asi tak nejak

    edit: ne hned ale postupne, premie se kvapem blizi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    A jak plánuješ chlazení těch S1?

    Btw. nestačí na opravdu solidní 3D výkon dvě karty? A jestli ne, nebylo by pak lepší koupit 2x 3870X2?

    Už sem tu sice trochu OT, ale zajímá mě to....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    A jak plánuješ chlazení těch S1?

    Btw. nestačí na opravdu solidní 3D výkon dvě karty? A jestli ne, nebylo by pak lepší koupit 2x 3870X2?

    Už sem tu sice trochu OT, ale zajímá mě to....
    Na te S1 je ted namontovana Noctua 12cm, grafika ma v zatezi max 45°C; Prave ze jsem vyse zminoval ze bych ty dve co ted mam prodal a dal tam Ultimate co maji pasiv a pak uz jen zajistil spravnej pruvan ve skrini.

    k tem 3870 X2 nevim je to taky zpusob cennove je to v podstate jedno ale zase tam budou ty hlucny stock chladice bleeeee.

    Chlazeni celkove bude orisek, navic do bedny ma hned jak bude dostupnej pribit Phenom 9850 to bude taky celkem vytapet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    68

    Tak PHE 9850 je uz skoro tyden doma, bohuzel Centurion ho v kombinaci se dvema 3870 Ultimate nezvlada i kdyz ma na pomoc celkem 4 ventilatory. Soucasny stav je takovy ze na CPU je namontovany BOX AMD chladic ktery se bohuzel jednou z Heatpipe dotyka pasivu grafiky a ten ho asi pekne ohriva. Backplate pro Thermalright 120 eXtreme uz je na ceste. Bojim se, ale ze ty dve grafiky produkujou tolik tepla ze ani s Thermalrightem to nebude o moc lepsi. V podstate jakmile pustim nejakou gamesu co trochu vytezuje grafiku a CPU je CPU hned na 55°C. Takze asi budu potrebovat case, bigtower kde je poradnej pruvan. Uvitam vase tipy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    A co CoolerMaster 690 nebo 590?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-07-2014, 16:29
  2. NAS: Existuje takovy NAS ci jine zarizeni?
    Od Petr-II v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 09:49
  3. Zesilovač k PC... existuje to vůbec?
    Od dracihnev v sekci Audio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-05-2010, 20:29
  4. Existuje vůbec takový case - II
    Od astec v sekci Skříně
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 20:23
  5. Tiskárny: Minimální velikost papíru? Která umí takový tisk?
    Od Maciozo v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2007, 13:21