Poškozená data
Na externím disku mám hromadu fotek, které si chci vypálit na DVD. Celkem jde o cca do 50 GB dat. Problém je v tom, že tu a tam je nějaký soubor poškozený (asi kvůli mému starému hroznému USB kabelu, který jsem dávno vyhodil). Když se pokouším vypálit takový poškozený soubor, vypalování se sekne. Existuje nějaký program, kterým bych prohnal tato data a on mi pověděl, které konkrétní soubory jsou poškozené? BTW, prohlížeč fotek na to nepřijde.
Díky za rady.
Díky za rady.
Zdravim,
jen me tak napada, co kdyby jsi dal data co budes vypalovat na disk v pc. Pac kdyz je budes kopirovat tak se musi precist...
Pokud jsi nezkousel, tak to muzes zkusit...
jen me tak napada, co kdyby jsi dal data co budes vypalovat na disk v pc. Pac kdyz je budes kopirovat tak se musi precist...
Pokud jsi nezkousel, tak to muzes zkusit...
Co zkusit udělat ze souborů image a pak nechat vypálit ten image (před pálením nech proběhnout simulaci, ať neplýtváš média). Ale stejně mně to připadne podivné, při kopírování se chyba neprojeví, při prohlížení také ne ale při pálení ano?
Ahoj,
no, podle mě je nejjednodušší prostě obsah disku přehrát jinam (třeba po částech) - to co přehraješ jinam, to je OK.
Matyáš
no, podle mě je nejjednodušší prostě obsah disku přehrát jinam (třeba po částech) - to co přehraješ jinam, to je OK.
Matyáš