Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 107

Téma: BenQ FP241W

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Tak jsem vystrachal jedno stare 15" CRT A udelal jsem maly testik (kamos mi na to udelal stopky na zakazku - behem par minut pac to bylo pro me rychlejsi nez hledat podobny program - takze meri jen na dve desetinna mista ale to myslim staci... - kdyz mi poradite jiny program tak to klidne otestuju i v necen jinem pac tohle mi nepripada moc presne...) a tady jsou fotky Omluvte kvalitu... Bylo to focene kamerou nic lepsiho jsem nemel po ruce


    Takze input lag je asi 0,02s Coz mi nepripada zrovna malo... (asi program na hov..)

    EDIT: na zitra si sezenu lepsi fotak... a doufam i lepsi program... (mate nejake doporuceni na nejake poradne stopky?)
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 22-01-2007 v 22:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Ano tim autorizovanym servisem jsem myslel Asupport. Zajimave Asupport odkazuje na Benq a Benq zase na autorizovany servis to jest Asupport. Ze by zacarovany kruh? Doufam ze ne...
    takze toto mi poslali

    "Dobrý den,

    Veškeré dostupné FW, ovladače, návody a další relevantní data uvádí výrobce na svém webu (www.benq.cz). My jako servis bohužel nemáme k dispozici jiný firmware, než který výrobce zveřejňuje na svém webu.

    S pozdravy"

    datum bol 1.10 2007
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Tak jsem vystrachal jedno stare 15" CRT ...
    pěkná práce , ani se mě nezdá, že by input lag 20ms byl velký, naopak je to poměrně hodně dobrý výsledek. Podívej třeba zde: http://www.tftcentral.co.uk/articles..._2xx7wfp_2.htm , kde pár monitorů testovali a např. Samsung 244T má 55 - 65ms , takže tvůj výsledek je výborný, když by se ještě odečetla odezva, tak je to zanedbatelný zpoždění. Jinak stopky můžeš vyzkoušet třeba tyhle: http://tft.vanity.dk/inputlag.exe , myslím, že na měření inputlagu bude tento program postačující
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od VlasTik.
    pěkná práce , ani se mě nezdá, že by input lag 20ms byl velký, naopak je to poměrně hodně dobrý výsledek. Podívej třeba zde: http://www.tftcentral.co.uk/articles..._2xx7wfp_2.htm , kde pár monitorů testovali a např. Samsung 244T má 55 - 65ms , takže tvůj výsledek je výborný, když by se ještě odečetla odezva, tak je to zanedbatelný zpoždění. Jinak stopky můžeš vyzkoušet třeba tyhle: http://tft.vanity.dk/inputlag.exe , myslím, že na měření inputlagu bude tento program postačující
    Hmm tyhle stopky vypadaji lepe No taky asi nebyly udelane za 10 minut Kdyz druhej monitor dojde s novym firmware tak porovnam i s nim
    A kdyz se tak divam na vysledky tak jako tento monitor vypada co se input lagu tyce fakt vyborne v porovnani s ostatnimi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Tak tady mam nove fotecky Rekl bych ze vysledek je celkem super (trochu to predcilo moje ocekavani) Nejlepe to jde videt na druhe fotce
    Takze vysledek je 0,016ms minule mereni ukazalo 0,02ms coz taky odpovidalo ale tohle druhe je presnejsi
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1010001.JPG 
Zobrazení: 154 
Velikost: 379.9 KB 
ID: 851   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1010010.JPG 
Zobrazení: 176 
Velikost: 391.4 KB 
ID: 852   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1010012.JPG 
Zobrazení: 142 
Velikost: 322.3 KB 
ID: 853  
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 23-01-2007 v 15:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Tak tady mam nove fotecky
    super výsledek , ani jsem nečekal, že to bude takhle dobrý, tento monitor opravdu problém s inputlagem nemá . Takže zbývá vyřešit už jen ten novej firmware s 1:1. Pokud to ale půjde v budoucnu opravit, tak bych to ani neřešil. Jen by mě ještě zajímalo, jak je to s nastavením 1:1 pixel map. v ovladačích pro ATI karty, něco jsem kdysi četl, že to tam nejde a že toto jde nastavit pouze u nvidia, já stejně používám nvidia karty, ale jen pro zajímavost by mě zajímalo, jak je to dnes a ty máš Radeona, tak to víš naprosto přesně
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od VlasTik.
    super výsledek , ani jsem nečekal, že to bude takhle dobrý, tento monitor opravdu problém s inputlagem nemá . Takže zbývá vyřešit už jen ten novej firmware s 1:1. Pokud to ale půjde v budoucnu opravit, tak bych to ani neřešil. Jen by mě ještě zajímalo, jak je to s nastavením 1:1 pixel map. v ovladačích pro ATI karty, něco jsem kdysi četl, že to tam nejde a že toto jde nastavit pouze u nvidia, já stejně používám nvidia karty, ale jen pro zajímavost by mě zajímalo, jak je to dnes a ty máš Radeona, tak to víš naprosto přesně
    Jestli se nepletu tak by to melo jit. (viz obr.) Ale u me to nefunguje protoze mam zatim stary firmware...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ati.PNG 
Zobrazení: 139 
Velikost: 162.2 KB 
ID: 856  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Kovač
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    392

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Tak tady mam nove fotecky Rekl bych ze vysledek je celkem super (trochu to predcilo moje ocekavani) Nejlepe to jde videt na druhe fotce
    Takze vysledek je 0,016ms minule mereni ukazalo 0,02ms coz taky odpovidalo ale tohle druhe je presnejsi
    Nechci být hnidopich, ale výsledek není 0,016ms ale 0,016s (tzn. 16ms).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od Pavel Kovač
    Nechci být hnidopich, ale výsledek není 0,016ms ale 0,016s (tzn. 16ms).
    Joj mno to se omlouvam samozrejme mate pravdu (v prvnim pripade jak jsem to fotil tak jsem to napsal dobre ale tady jsem se nejak prehlidl a napsal jsem co jsem tuhle blbost ) Diky za opravu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Jestli se nepletu tak by to melo jit. (viz obr.) Ale u me to nefunguje protoze mam zatim stary firmware...
    Tak toto by ti právě mělo jít i když máš starej firmware, takže to asi u ATI fakt nejde, jsem trochu pátral, kde jsem k tomu přišel a nemusel jsem ani dlouho, protože je to zrovna u testu tohoto monitoru - http://www.tftcentral.co.uk/articles/benq_fp241w.htm , je tam taky screen s ovladačema a pod tím je hra v nižším rozlišení a bez interpolace či roztažení na celou plochu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od VlasTik.
    Tak toto by ti právě mělo jít i když máš starej firmware, takže to asi u ATI fakt nejde, jsem trochu pátral, kde jsem k tomu přišel a nemusel jsem ani dlouho, protože je to zrovna u testu tohoto monitoru - http://www.tftcentral.co.uk/articles/benq_fp241w.htm , je tam taky screen s ovladačema a pod tím je hra v nižším rozlišení a bez interpolace či roztažení na celou plochu...
    Mno tak ten jejich test kdovi no... Ono jako zalezi jake pouzili rozliseni. Kdyz se chce tak to jde Viz moje obrazky co jsem pred chvilkou udelal... (sorry za kvalitu ale vic jak 4roky starej mobil )
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: test1.jpg 
Zobrazení: 135 
Velikost: 35.5 KB 
ID: 858   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: test2.jpg 
Zobrazení: 127 
Velikost: 30.7 KB 
ID: 859   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: test3.jpg 
Zobrazení: 124 
Velikost: 29.8 KB 
ID: 860   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: test4.jpg 
Zobrazení: 138 
Velikost: 41.8 KB 
ID: 861  
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 24-01-2007 v 20:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Kdyz se chce tak to jde
    tak pak není co řešit , já jen že jsi říkal že to nejde, ale jak je vidět, tak už to jde, takže vše OK ... akorát mě teď štve, že ten monitor není dostupnej
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od VlasTik.
    tak pak není co řešit , já jen že jsi říkal že to nejde, ale jak je vidět, tak už to jde, takže vše OK ... akorát mě teď štve, že ten monitor není dostupnej
    Mno jde a nejde... To je tezko rict... Jak jsem napsal o par radku nahore jde to jen v nekterych rozlisenich. A jak to jde z jinych nez DVI vstupu to jsem jeste nezkousel. Treba rozliseni 1920x1080 je to roztahle ale jine mensi treba zase neni. Proste to nefunguje tak jak ma(tudiz to pro me nefunguje vubec ). Monitor co jsem objednaval kamosovi ma dojit do velkoskladu 29.1. Coz mi nepripada moc nedostupne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Mno jde a nejde...
    jo takhle jsi to myslel, no já jsem právě myslel, že s tím je nějaký problém, moc jsem to ale nezkoumal, jen když jsem trochu listoval v tomhle obrovském threadu - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1066372 , tak jsem něco málo zahlédl, ale vždy byl problém s ATI, takže u nvidie to asi funguje správně, ale co jsem zkoušel můj starší LCD, tak tam to jde taky tak napůl , ale to bude asi tím, že to jede přes D-sub..
    Citace Původně odesláno od first.indian
    Monitor co jsem objednaval kamosovi ma dojit do velkoskladu 29.1...
    to je právě moc dlouhá doba a pokud to není skladem, tak to taky může přijít bůh ví kdy, ale nedá se nic dělat, zítra to někde objednám. Kde jsi to objednával ty?

    // tak teď mě odepsali z jednoho shopu, že budou mít 29.1. jeden volnej , ale zase je problém v tom, že já chci černej a oni že prý se k nám dováží pouze černo-stříbrný , co je na tom pravdy??
    Naposledy upraveno uživatelem VlasTik.: 24-01-2007 v 22:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od VlasTik.
    // tak teď mě odepsali z jednoho shopu, že budou mít 29.1. jeden volnej , ale zase je problém v tom, že já chci černej a oni že prý se k nám dováží pouze černo-stříbrný , co je na tom pravdy??
    Objednavam to ve velkoskladu www.sws.cz a tam maji take jen cerno-stribrny...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: BenQ 24¨LCD vs. LED
    Od ondreas v sekci Monitory
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 22:54
  2. LCD: 24 LED LCD od BenQ?
    Od aw4ken v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 18:38
  3. LCD: BENQ FP241W vs Belinea 2485 S1W
    Od Finkky v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 11:44
  4. LCD: LCD 24" BenQ FP241W nebo HP LP2465
    Od LukPuk v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2008, 14:45