Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 107

Téma: BenQ FP241W

  1. #46
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Tak dneska jsem predal zakaznikovi tento monitor a ma tam uz v menu moznost 1:1
    Jeho prvni reakce:
    xxx (19:20:06 26/01/2007)
    to je huuukoooooooooooooooooooooooooooooooooooot
    xxx(19:20:27 26/01/2007)
    tywe tady ta 19" crt je pekny srac
    Indian (19:20:40 26/01/2007)
    xxx (19:20:47 26/01/2007)
    covece presne tak si predstavuju sve pracoviste
    Indian (19:20:48 26/01/2007)
    mas v menu 1:1?
    xxx (19:23:48 26/01/2007)
    je tam
    xxx (19:24:02 26/01/2007)
    napisu ti vsechny varianty
    xxx (19:24:47 26/01/2007)
    full, aspect, 1:1

    Dalsi komentar myslim netreba - snad jen jeste ze nema zadne vadne pixely ani subpixely stejne jako ja
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 26-01-2007 v 19:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Tak dneska jsem predal zakaznikovi tento monitor a ma tam uz v menu moznost 1:1
    tak to je super!! ,
    mě to snad příjde příští týden, ale musel jsem se smířit se stříbrným rámečkem, možná by se dal sehnat i ten černej, ale nechce se mě už déle čekat, moje 17" LCD už mě dost dlouho štve , pak dám taky vědět, jestli to má 1:1 a jakej je to huuukoooooooooooooooooooooooooooooooooooot
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od VlasTik.
    tak to je super!! ,
    mě to snad příjde příští týden, ale musel jsem se smířit se stříbrným rámečkem, možná by se dal sehnat i ten černej, ale nechce se mě už déle čekat, moje 17" LCD už mě dost dlouho štve , pak dám taky vědět, jestli to má 1:1 a jakej je to huuukoooooooooooooooooooooooooooooooooooot
    Jo tak on ma taky stribrnej ramecek ale chtel cernej Ale proste lepsi nejaky nez zadny Mno trochu ty reakce prehanel no Mohl se trochu brzdit ale ja mel reakce velmi podobne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Dobry thread. Do bratislavy dojde 30.1 uz sa ho neviem dockat 23890 bez dph. Najprv som rozmyslal nad hp lp2465 ale rozdiel v cene je cca 2 litre tak tie uz dam za lepsi input lag a hdmi. Potom napisem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Tak prvni vec na kterou si kamos stezoval u tohoto monitoru Vadi mu ze monitor nejde otacet doleva - proti hodinovym rucickam (jde otocit jen doprava o 90 stupnu). Vzhledem k tomu ze lze softwarove nastavit jakekoli zobrazeni a pootoceni obrazu tak si myslim ze je to celkem jedno, ale ho to docela zaskocilo a malem prej zlomil kloub jak se ho snazil dostat doleva . Tak bacha na to a neleknete se toho ze to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele aldafallout
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    196

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Ano tim autorizovanym servisem jsem myslel Asupport. Zajimave Asupport odkazuje na Benq a Benq zase na autorizovany servis to jest Asupport. Ze by zacarovany kruh? Doufam ze ne...
    Určitě by to měl vyřídit Asupport, jakožto autorizovaný servis. Mají s BENQ servisní smlouvy, které jsou nuceni dodržet

    Kontakt na Asupport
    Praha:
    Koněvova 65, 130 00 Praha 3, tel: 272 188 300, 261 216 829, fax: 261 216 830, e-mail: praha@asupport.cz
    Brno:
    Luční 11, 616 00 Brno, tel: 544 500 290, 776 757 380, fax: 544 500 291, e-mail: brno@asupport.cz
    Ostrava:
    Porážková 42, 702 00 Ostrava, tel: 595 136 492, fax: 261 216 830, e-mail: ostrava@asupport.cz
    Zlín:
    Kvítková 248, 760 01 Zlín, tel: 577 019 995, fax: 577 019 995, e-mail: zlin@asupport.cz


    EDIT:teprve ted jsem si vsimnul ze komunikace pokracuje, takze berte muj prispevek jako OT
    Naposledy upraveno uživatelem aldafallout: 29-01-2007 v 15:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    nasiel som obchod kam nedavno prisla zasielka FP241W a vyrobny datum na krabici maju december 2006 .. neviete niekto ci monitory dokoncene v decembry 2006 uz maju nahodeny novy firmware?

    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od Fufo25
    nasiel som obchod kam nedavno prisla zasielka FP241W a vyrobny datum na krabici maju december 2006 .. neviete niekto ci monitory dokoncene v decembry 2006 uz maju nahodeny novy firmware?

    dakujem
    Ja mam datum October 2006 a mam jeste starej firmware ale zeptam se kamose jeste jak je na tom on
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od TEho
    Dobry thread. Do bratislavy dojde 30.1 uz sa ho neviem dockat 23890 bez dph. Najprv som rozmyslal nad hp lp2465 ale rozdiel v cene je cca 2 litre tak tie uz dam za lepsi input lag a hdmi. Potom napisem.
    mohol by si mi prezradit kde v bratislave ho predavaju za sumu ktoru si uviedol? .. teda ak to nie je tajomstvo .. ja som zatial nasiel najlacnejsi okolo 25 000 ..
    takze by celkom bodlo ho kupit o par korun lacnejsie
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Ja mam datum October 2006 a mam jeste starej firmware ale zeptam se kamose jeste jak je na tom on
    skvele to by pomohlo ..dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Ja mam datum October 2006 a mam jeste starej firmware ale zeptam se kamose jeste jak je na tom on
    Taky jsem se dnes prave stal vlastnikem tohoto monitoru a dival jsem se na mesic vyroby. Ten muj je vyroben v NOVEMBER 2006 a ma stale stary firmware bez moznosti zmeny pomeru pixelu(marne jsem to hledal v MENU). Coz me tak trosku zklamalo takze budu muset nekdy pozdeji zkusit ten servis aby nahrali novy firmw. abych mel ty moznosti co ma ten stastlivec co ste mu kupoval VY. Tak trosku skoda. Jinak jsem prave presel z 17" CRT a fakt je to nadhera!! Jeste ze nema zadny vadny pixel akorat jsem nasel smitko mezi LCD matrici a podsvetlenim. Coz vrha stin a je to videt na bile barve. Jinak to moc nerusi jelikoz je to v dolnim pravym rohu. Tak by me zajimalo jestli je to duvod k reklamaci. Coz bych mohl castecne vyhrat tim ze bych mohl v autorizovanym servisu rovnou rict o vymenu LCD nebo prehrani firmw.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od Fufo25
    skvele to by pomohlo ..dik
    Tak kamos ma DECEMBER 2006 a ma novy firmware...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od SirSpider
    Taky jsem se dnes prave stal vlastnikem tohoto monitoru a dival jsem se na mesic vyroby. Ten muj je vyroben v NOVEMBER 2006 a ma stale stary firmware bez moznosti zmeny pomeru pixelu(marne jsem to hledal v MENU). Coz me tak trosku zklamalo takze budu muset nekdy pozdeji zkusit ten servis aby nahrali novy firmw. abych mel ty moznosti co ma ten stastlivec co ste mu kupoval VY. Tak trosku skoda. Jinak jsem prave presel z 17" CRT a fakt je to nadhera!! Jeste ze nema zadny vadny pixel akorat jsem nasel smitko mezi LCD matrici a podsvetlenim. Coz vrha stin a je to videt na bile barve. Jinak to moc nerusi jelikoz je to v dolnim pravym rohu. Tak by me zajimalo jestli je to duvod k reklamaci. Coz bych mohl castecne vyhrat tim ze bych mohl v autorizovanym servisu rovnou rict o vymenu LCD nebo prehrani firmw.
    Tak jako podle me by to smitko melo byt narok na reklamaci... Ale tak zalezi jak moc te to trapi. Ja si takoveto zavady nechavam na pozdeji az se dany vyrobek prestane vyrabet a oni to nemaji jak vymenit/opravit a tak mi vrati penize a koupim si zase neco noveho

    EDIT: Jinak me tesi ze nejsem sam kdo ma starej firmware (jsem to ale skodolibej alespon v tom nejsem sam ) Tak me ale napada zkousel jsi jine vstupy nez DVI? Ja jeste nemel na cem... Tak by me zajilmalo co to udela kdyz se na tento monitor pripoji treba nejaka konzole nebo neco pres HDMI... Na rok 2010 planuju SET TOP BOX s HDMI tak me to zatim moc netrapi - ale presto zajima... (mno nez se k nam do Zlina dostane digitalni vysilani tak si musim pockat no... )
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 01-02-2007 v 16:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Tak jako podle me by to smitko melo byt narok na reklamaci... Ale tak zalezi jak moc te to trapi. Ja si takoveto zavady nechavam na pozdeji az se dany vyrobek prestane vyrabet a oni to nemaji jak vymenit/opravit a tak mi vrati penize a koupim si zase neco noveho
    Toz to by me nenapadlo udelat to jak si rikal akorat jeste zbyva vyresit ten novej firmw. Jelikoz by se docela siklo ten pomer 1:1 pixelu abych nemusel mit skazenej zazitek z her ktery me neutahne grafika(prece jenom 1920x1200 je docela hodne i na moji X1900XT 256MB 675/1646) nebo hra nepodporujici wide rozliseni. No zkusim napred ten servis a kdyz se budou kroutit tak je budu bombardovat castejsi navstevou hih )

    EDIT: Nezkousel ale myslim si ze bych asi neuspel jelikoz 1:1 musi byt i na DVI-D kdyz bych si chtel zachovat trebas 1280x960 nebo 1600x1200 s cernymi pruhy po krajich obrazu a ne to mit rozblity na celou plochu 16:10 ... vim je to nerest levnejsich monitoru a proto jsem si prave koupil tento (cekal jsem prave az se zde na foru objevi tato informace ze to novy firmw. uz tu moznost ma v sobe a netusil jsem ze na skladech vyhrabou jeste starou varku)
    Naposledy upraveno uživatelem SirSpider: 01-02-2007 v 17:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od SirSpider
    Toz to by me nenapadlo udelat to jak si rikal akorat jeste zbyva vyresit ten novej firmw. Jelikoz by se docela siklo ten pomer 1:1 pixelu abych nemusel mit skazenej zazitek z her ktery me neutahne grafika(prece jenom 1920x1200 je docela hodne i na moji X1900XT 256MB 675/1646) nebo hra nepodporujici wide rozliseni. No zkusim napred ten servis a kdyz se budou kroutit tak je budu bombardovat castejsi navstevou hih )
    OT/ udelal jsem to tak treba s grafikou se mi nejak zahadne mesic pred koncem zarucaku porouchala a museli mi za ni v zari 2006 vratit 7200,- (Radeon 9800Pro 128MB to byl )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: BenQ 24¨LCD vs. LED
    Od ondreas v sekci Monitory
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 22:54
  2. LCD: 24 LED LCD od BenQ?
    Od aw4ken v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 18:38
  3. LCD: BENQ FP241W vs Belinea 2485 S1W
    Od Finkky v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 11:44
  4. LCD: LCD 24" BenQ FP241W nebo HP LP2465
    Od LukPuk v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2008, 14:45